Vacaturesite EcomJobs gelanceerd

Vacaturesite EcomJobs gelanceerd

Ecommerce-bedrijven kunnen vanaf nu hun vacatures plaatsen op Ecomjobs.nl. Op deze vacaturesite staan momenteel ruim vijftig vacatures voor ecommerce-medewerkers, van stageplekken en junior-functies tot banen voor medior en seniors.

EcomJobs richt zich op starters en mensen die willen doorgroeien in hun ontwikkeling, maar ook op bedrijven die op zoek zijn naar nieuw talent in hun organisatie. Naast de vacatures biedt het platform ook vacature-alerts en een nieuwsbrief met tips, branchenieuws en informatie.

Mensen die op zoek zijn naar een nieuwe baan, kunnen op EcomJobs gratis hun cv plaatsen. Bedrijven kunnen vervolgens in de database op zoek naar de meest geschikte cv’s. Met de zoekfunctie kan er gefilterd worden op salaris, ervaring, locatie, leeftijd, opleidingsniveau en specialisme. “Wij wilden een beter platform ontwikkelen voor aanbieders en zoekers. In het platform hebben we dus handige zoekfuncties ingebouwd. En om werkgevers en werknemers beter te matchen kan een online screening gedaan worden”, aldus oprichters Rolf Neleman en Patrick Heijmans.

Toekomst van EcomJobs

Op dit moment staan er ruim vijftig vacatures online en het platform hoopt voor het einde van het jaar dit aantal te verdubbelen. Functieomschrijvingen variëren van online marketeers, SEO-specialisten, contentmarketeers, PR-managers, e-mailmarketeers en heuse ecommerce-hero’s. Werkgevers kunnen nog tot het eind van dit jaar gratis vacatures plaatsen, daarna moet er gekozen worden voor één van de drie betaalde pakketten. In de toekomst wil EcomJobs ook trainingen en workshops gaan geven en moet er een certificeringsprogramma voor online marketeers komen.

Over de auteur

Over de auteur

Ecommerce News is een website van Eurolutions. Alle berichten zijn geschreven door onze eigen redactie.

Meer over ons

Gerelateerde berichten