Webwinkel Forum meer dan elfduizend leden

Webwinkel Forum groeit gestaag doorHet Webwinkel Forum bewijst nog steeds een goede plek te zijn waar webwinkeliers elkaar online (en soms zelfs offline!) ontmoeten en elkaar verder op weg kunnen helpen. In nog geen drieënhalf jaar tijd groeide het ledenaantal van duizend in april 2010 naar meer dan 11.000 vandaag de dag.

Tezamen wisten die duizenden leden op Webwinkel Forum meer dan 53.000 berichtjes te schrijven, verspreid over iets meer dan 10.000 onderwerpen. In categorieën als ‘webwinkelhosting’, ‘marketing & bezoekers’, ‘producten & leveranciers’, maar ook ‘naam webwinkel’ en ‘de webwinkelier achter de webwinkel’ worden dagelijks interessante onderwerpen aangesneden, vragen gesteld, stellingen geponeerd of problemen opgelost.

In april van 2010 waren we trots als een aap toen we het duizendste lid op Webwinkel Forum mochten verwelkomen. Nu zijn we meer dan drie jaar verder en het aantal leden is flink gegroeid. Op het moment van schrijven hebben we meer dan 11100 leden. Dat betekent dat er gemiddeld acht leden per dag bijkomen, oftewel 248 per maand. En waar we in oktober 2011 de twintigduizendste reactie geplaatst zagen worden op het forum, daar zijn er vandaag de dag meer dan 53674. Omgerekend betekent dat, dat er in ieder geval sinds die dag gemiddeld zo’n 74 nieuwe berichten per dag worden geplaatst! Dat zijn natuurlijk cijfers waar wij hartstikke trots op zijn.

Het Webwinkel Forum heeft in de loop der jaren bewezen een blijvertje te zijn en nog belangrijker, een zeer relevante ontmoetingsplek voor webwinkeliers en branchegenoten waar kennis en ervaring op een constructieve manier uitgewisseld kan worden. In 2011 leidde het zelfs tot een heuse Webwinkeliers Meeting, waarbij organisator Kabeltje.com (in de persoon van forum-moderator Wouter Hol) een leuke dag organiseerde waarbij verschillende leden van het forum ook in real life met elkaar konden praten.

Kortom, Webwinkel Forum blijft na al die jaren nog steeds een welkome plek voor veel webwinkeliers en dat vinden wij natuurlijk alleen meer hartstikke leuk! We kijken uit naar de komende jaren en hopen dan nog verder te kunnen groeien.

Over de auteur

Over de auteur

Ecommerce News is een website van Eurolutions. Alle berichten zijn geschreven door onze eigen redactie.

Meer over ons

Gerelateerde berichten