Webshop Action nu eindelijk live

Webshop Action nu eindelijk live

De langverwachte webwinkel van Action is nu eindelijk hier. Het gaat weliswaar nog om een proef, maar tot het eind van dit jaar worden op Action.com elke week producten aangeboden die in de stenen winkels niet te koop zijn. Online bestellingen in de webshop van Action worden enkel verzonden; afhalen is niet mogelijk.

In februari van dit jaar experimenteerde de discountketen al een beetje met ecommerce. Het begon toen met het online aanbieden van zo’n tweeduizend artikelen die in een winkelmandje gestopt konden worden, waarna de bestelling afgehaald kon worden in een van de winkels. Deze online reservering van boodschappen was in het leven geroepen vanwege de coronamaatregelen en de Action is er dan ook, sinds de heropening van de winkels, weer mee gestopt.

Action-webwinkel volgt na click & collect-periode

Nu gaat de retailer een stap verder en kent de Action dus een webshop. In deze online shop staan wekelijks vijf tot zeven artikelen te koop. Producten die men niet in de winkels zal vinden en die enkel op een huisadres bezorgd zullen worden. Click & collect, zoals dat sinds februari wel kon, is bij de webshop van Action geen optie.

De webshop van Action laat geen afhalen toe.

Elke dinsdag verschijnen om 12:00 de nieuwe online deals. Op dit moment zijn dat onder andere een elektrische kinderstep, een tent met de print van een Volkswagen-busje, een familiezwembad en papieren bekers. Het gaat elke keer om een select aantal artikelen en hiervoor geldt “zolang de voorraad strekt”.

Action’s webwinkel levert binnen 3 tot 5 dagen

Verzending kost 3,99 euro en vindt plaats via PostNL of DPD (voor grotere en/of zwaardere pakketten). De bestelling wordt volgens de discountretailer binnen drie tot vijf werkdagen bezorgd en de klant kan het pakketje volgen via een toegemailde track & trace-link. Zoals gezegd is afhalen niet mogelijk en de producten retourneren kan ook niet via een van de vele Action-winkels.

Een van de aanbiedingen in de Action-webshop.
Een van de aanbiedingen in de Action-webshop.
Over de auteur

Over de auteur

Ecommerce News is een website van Eurolutions. Alle berichten zijn geschreven door onze eigen redactie.

Meer over ons

Gerelateerde berichten