Thuiswinkel lanceert gratis online cursussen

Thuiswinkel lanceert gratis online cursussen

Thuiswinkel e-Academy is begonnen met het online zetten van ‘e-learnings’: online cursussen voor iedereen die belangstelling heeft in ecommerce. De eerste cursus staat sinds vandaag live en is gericht op conversieoptimalisatie.

In totaal komen er dit jaar tien van zulke cursussen online, zo meldt Thuiswinkel e-Academy. Alle cursussen zijn gericht op ‘essentiële onderwerpen binnen de ecommerce’, zo deelt het actieprogramma van Thuiswinkel.org mee.

Expertise medewerkers verbreden

Experts uit de markt geven de cursussen, die – na inschrijving – gratis toegankelijk zijn. Met deze cursussen wil de organisatie bedrijven verder helpen op het gebied van digitale business-skills. Een cursus kan uiteraard individueel gevolgd worden, maar is met name bedoeld voor bedrijven die de expertise van hun medewerkers verder willen verbreden.

‘Fundamentele onderdelen van ecommerce’

“In onze e-learnings komen de fundamentele onderdelen van ecommerce aan bod, waarbij je naast conversie-optimalisatie kunt denken aan de customer journey, data-analyse, digital marketing en wet- en regelgeving op het gebied van ecommerce”, aldus programmamanager Sophie van Rooij.

Voor de inhoudelijke ontwikkeling van de cursussen heeft Thuiswinkel de hulp ingeroepen van mensen die gezien worden als experts binnen het vakgebied waar de cursus onder valt. Zo wordt voor de eerste cursus, ‘Conversieoptimalisatie’, de hulp ingeschakeld van Jurjen Jongejan, CRO-strateeg bij ISM e-Company, en CRO-trainer Martin van Kranenburg.

Over de auteur

Over de auteur

Ecommerce News is een website van Eurolutions. Alle berichten zijn geschreven door onze eigen redactie.

Meer over ons

Gerelateerde berichten