menu
lightspeed ecommerce

SnelStart koppeling met osCommerce

Sinds kort is het mogelijk om je osCommerce gestuurde webwinkel flexibel te koppelen met de administratie software van SnelStart.

Eerder schreven we over de verschillende boekhouding software programma’s voor webwinkeliers. Een van de boekhoud programma’s welke we niet in dat bericht genoemd hebben maar eigenlijk zeker in dat rijtje thuis hoort is SnelStart. SnelStart biedt facturatie en boekhoudoplossingen voor het MKB. Daaronder vallen ook veel webwinkels en speciaal voor die webwinkeliers, welke gebruik maken van het open source software pakket osCommerce, is een Sync-IT koppeling ontwikkeld. Een unieke koppeling tussen osCommerce en SnelStart.

Via het officiële SnelStart koppelvlak (SnelStart!Gateway) worden op een veilige verantwoorde manier gegevens weggeschreven in de kantooradministratie.

 

De koppeling biedt uitgebreide functies en verzorgt automatisch Artikel, Klant en Order synchronisatie, met ondersteuning voor artikelafbeeldingen en extra velden. Gegevens kunnen in SnelStart en in de webwinkel worden aangepast (Bi-directioneel synchroniseren). Indien gewenst kan de gebruiker via het vraagvenster gegevens wijzigingen autoriseren/aanpassen.

Zo wordt dubbele administratie voor de klant voorkomen en blijft de webwinkel en kantooradministratie actueel. Om ook andere webwinkeliers van dienst te kunnen zijn met soortgelijke koppelingen, wordt momenteel gekeken naar koppelingen andere administratie pakketten en open source formules als X-cart en Magento. Helaas zijn exacte lanceringsdata voor deze koppelingen nog niet bekend.

Voor meer informatie zie http://snelstart.webwinkel-koppeling.nl

Tags

Reacties

Dirkjan

Dirkjan

Dirkjan Vis is oprichter en eigenaar van Ecommerce News.

Bekijk alle berichten van Dirkjan