lightspeed ecommerce

Shoppagina lanceert Webshoppen.nl en folder

Shoppagina lanceert Webshoppen.nl en reclamefolderShoppagina heeft een online winkelcentrum onder de naam Webshoppen.nl gelanceerd en gaat, mede om het nieuwe initiatief te promoten, een gelijknamige huis-aan-huisfolder onder honderdduizend huishoudens in Nederland verspreiden. De webwinkelsoftware-aanbieder probeert zo haar eigen klanten de Shoppagina-community te laten versterken.

Het stilletjes gelanceerde Webshoppen.nl is een zoekportaal waarin enkel producten van Shoppagina-webwinkels staan vermeld. Webshoppen.nl hoopt te voorzien in twee functies: enerzijds de eigen Shoppagina-klanten een extra exposure-platform bieden, waarbij klanten makkelijker op artikelen van collega-webwinkeliers worden gewezen en ze elkaar zo kunnen ondersteunen door bij elkaar te kopen, en anderzijds moet de site een bron van inspiratie vormen voor shopgrage consumenten.

Uniek aanbod producten
Het feit dat Shoppagina met haar klanten een flink aanbod aan producten herbergt, gaf de webwinkelsoftware-aanbieder stof tot nadenken. “Met Webshoppen.nl richten we ons echt alleen maar op de meer dan duizend webwinkels die zijn aangesloten bij Shoppagina. Dit heeft als groot voordeel dat er echt een uniek aanbod van producten bestaat. Want we tonen de producten van zowel hele grote webwinkels met duizenden artikelen als de kleinere webwinkels die vaak zelfs handgemaakte dingen aanbieden. Deze kleinere winkels zijn vaak niet aangesloten bij grote vergelijkingssites, maar dus wel automatisch bij Webshoppen.nl”, zo licht mede-eigenaar Luuk van de Ruit toe. “We zien Webshoppen.nl als een groot online winkelcentrum, maar één waar niet alleen grote winkels alle aandacht krijgen. Kleinere klanten hoeven bij ons echt niet bang te zijn om in het stof te bijten.”

De meer dan duizend Shoppagina-webwinkels hebben gezamenlijk meer dan 300.000 producten te koop staan en als je als nieuwe klant je webwinkel begint bij Shoppagina, staan binnen een dag je producten automatisch op Webshoppen.nl.

Huis-aan-huisfolder met aanbod webwinkels
Om het online zoekportaal en het aanbod van de vele webwinkels te promoten is Shoppagina op dit moment ook bezig met het uitbrengen van een huis-aan-huisfolder. De bedoeling is dat het reclameblaadje onder honderdduizend huishoudens in Nederland wordt verspreid. Klanten van Shoppagina die nog willen adverteren moeten snel zijn, de sluitingstermijn eindigt woensdag 12 juni of zodra alle plekken zijn verkocht.

Webshoppen.nl reclame folder

Voorbeeldpagina van de uit te brengen Shoppagina-folder.

Henoch

Henoch

Hoofd- en eindredacteur. Houdt niet van taalfouten.

Bekijk alle berichten van Henoch

Gerelateerde berichten