Shoppagina biedt complete webshop aan

Shoppagina biedt complete webshop aanWebwinkelsoftware-aanbieder Shoppagina biedt vanaf vandaag de mogelijkheid om een complete webwinkel bij ze af te nemen. Een complete webshop houdt in dat niet alleen de webshopsoftware is geïnstalleerd, maar ook bijvoorbeeld dat het ontwerp naar wens is aangepast, de shop keurmerkklaar is en dat de algemene voorwaarden en het privacy-statement kloppen.

Onder de productnaam “Shoppagina Vliegende Start” biedt Shoppagina dit nieuwe pakket aan. In een telefonisch intake-gesprek worden alle wensen en plannen van de klant geïnventariseerd. Op grond van dat gesprek, en de foto’s en teksten die worden aangeleverd, maakt het team van Shoppagina een volledig ontwerp inclusief passende kleurstelling, een geoptimaliseerd logo, een slide in de carrousel en drie bannerblokjes op de homepage. Ook wordt de webwinkel keurmerkklaar gemaakt en zorgen ze voor kloppende algemene voorwaarden en een privacy statement.

Shoppagina zal zelf ook alvast acht producten in de webwinkel zetten. Meer niet, omdat het toevoegen van de producten erg eenvoudig is met hun software, aldus directeur Luuk van de Ruit in een reactie aan ons. “Maar uiteraard is het ook mogelijk door ons de overige producten te laten plaatsen.”

Klanten die willen zien hoe een door Shoppagina ontworpen webshop eruit kan zien, kunnen Walkietalkie.nl, Gitaaronderdelenshop.nl of Allesvoorwebshops.nl bezoeken om een indruk te krijgen. Mocht je een boel van het werk dat komt kijken bij het opzetten van een webwinkel willen uitbesteden aan Shoppagina, dan kost dat €995 (ex. 21% btw).

De volledige features van Shoppagina Vliegende Start
– Telefonisch intakegesprek
– Logo geoptimaliseerd en geplaatst in webshop
– 1 slide in carrousel met hoogwaardige rechtenvrije foto
– Algehele look en feel (kleurstelling)
– 4 korte teksten op de homepage
– 3 banner-blokjes op de homepage op basis van uw producten
– Contactpagina met bedrijfsgegevens en contactformulier
– Keurmerkklaar inclusief algemene voorwaarden en privacy statement
– 2 jaar SSL-certificaat ter waarde van € 99,00
– Handmatige plaatsing 8 producten als voorbeeld
– Koppeling met Google Analytics-account
– Meer producten plaatsen of importeren: prijs op aanvraag

Over de auteur

Over de auteur

Ecommerce News is een website van Eurolutions. Alle berichten zijn geschreven door onze eigen redactie.

Meer over ons

Gerelateerde berichten