Shoppagina lanceert ‘update der updates’

Shoppagina lanceert ‘update der updates’

Shoppagina heeft drie nieuwe features toegevoegd aan haar webwinkelsoftware. Sinds vandaag kunnen klanten visueel veel meer sleutelen aan de webshop, is het mogelijk om een bestelling of retour-order vanuit het CMS aan te maken en heeft het een koppeling gemaakt met Admarkt, het advertentieplatform van Marktplaats.

Onder het mom dat alles meer, mooier en beter moet en dat stilstand achteruitgang is, presenteerde Shoppagina vandaag de drie nieuwe updates in de nieuwsbrief. Daarin legt de webwinkelsoftware-aanbieder uit welke features precies zijn toegevoegd aan de SaaS-oplossing.

Met ingang van vandaag kunnen klanten van Shoppagina van nog meer website-elementen, zoals randjes, knoppen en invoervelden, de kleur en opmaak aanpassen. Ook zijn er met Google Fonts een boel nieuwe lettertypen toegevoegd, is het mogelijk om ronde hoekjes te gebruiken en kan worden ingesteld na hoeveel seconden de slides in de carrousel elkaar afwisselen. Shoppagina heeft in de laatste update ook vijf nieuwe templates toegevoegd. VerderĀ is het nu mogelijk om een standaard social-media-afbeelding toe te voegen, die wordt getoond wanneer de webshop wordt gedeeld op een sociaal netwerk.

Bestellingen en retour-orders aanmaken in het CMS
De update is echter niet alleen gericht op het visuele aspect van de webwinkel, er is ook gedacht aan de functionaliteiten in de backend. Klanten kunnen nu eenvoudig vanuit het CMS een bestelling aanmaken, klantengegevens en producten toevoegen en vervolgens de klant een link sturen waarmee de bestelling kan worden voltooid. Ook het verwerken van een (gedeeltelijke) retourbestelling kan nu vanuit de beheeromgeving gedaan worden.

kies_product
Een product wordt, vanuit het CMS, toegevoegd aan de bestelling.

Koppeling met Admarkt
Als laatste grote update heeft Shoppagina een koppeling aangemaakt met Admarkt, het advertentieplatform van Marktplaats. “Marktplaats.nl trekt dagelijks veel bezoekers en is daarom een goede plek om je producten onder de aandacht te brengen. Maar omdat voor ieder product een advertentie aanmaken tijdrovend en geestdodend werk is, hebben wij een koppeling aangemaakt”, aldus mede-oprichter Luuk van de Ruit.

Shoppagina-koppeling met Admarkt

Over de auteur

Over de auteur

Ecommerce News is een website van Eurolutions. Alle berichten zijn geschreven door onze eigen redactie.

Meer over ons

Gerelateerde berichten