Sendcloud koppelt met Trunkrs

Sendcloud koppelt met Trunkrs

Sendcloud heeft de same-day-delivery van Trunkrs toegevoegd aan haar aanbod van verzendmethodes. Webwinkels die werken met Sendcloud konden al voor Red Je Pakketje en Budbee kiezen voor bezorging op dezelfde dag, maar nu dus ook voor Trunkrs.

De directe koppeling tussen de twee partijen is met name mooi nieuws voor Trunkrs, dat sinds de oprichting in 2015 sterk is gegroeid. Het bedrijf ziet de samenwerking met Sendcloud dan ook als een nieuwe stap in haar groeistrategie.

Direct omzetstijging bij same-day-delivery of verruimde cut-offtijd

“Consumenten verwachten snelle en betrouwbare levering van hun bestelling. Voor webwinkeliers betekent dit dat zij vaak direct omzetstijging zien zodra zij same-day-delivery kunnen aanbieden of de cut-offtijd van hun webshop kunnen verruimen”, zo zegt CEO en medeoprichter Jan Wijn. “We verwachten dat de vraag naar snelle levering sterk blijft groeien. Door de samenwerking met Sendcloud willen we ambitieuze webwinkeliers de mogelijkheid geven om hun conversie te verhogen.”

We verwachten dat de vraag naar snelle levering sterk blijft groeien.

De samenwerking biedt webwinkels die werken met Sendcloud meer mogelijkheden om te kiezen voor same-day-delivery. Andere partners zoals Red Je Pakketje, PostNL en Budbee bieden deze optie ook al aan.

Trunkrs in 2020 naar België

In februari sprak Ecommerce News Nederland met Trunkrs’ medeoprichter Jan Wijn. Hij vertelde toen meer over de 3,5 miljoen euro die het eind vorig jaar ophaalde en waarmee het haar bezorgnetwerk zou verduurzamen. Ook vertelde Wijn nog dit jaar naar België uit te breiden.

Trunkrs is nu één van de Nederlandse vervoerders waar Sendcloud mee samenwerkt.
Trunkrs is nu één van de Nederlandse vervoerders waar Sendcloud mee samenwerkt.
Over de auteur

Over de auteur

Ecommerce News is een website van Eurolutions. Alle berichten zijn geschreven door onze eigen redactie.

Meer over ons

Gerelateerde berichten