menu

MultiSafepay lanceert apps en nieuw dashboard

MultiSafepay lanceert apps en nieuw dashboardPayment service provider MultiSafepay heeft een app ontwikkeld voor iOS en Android, zodat webwinkeliers betalingen ook onderweg kunnen inzien en beheren. Naar ons weten is het hiermee de eerste psp in ons land die voor betalingsbeheer een app heeft ontwikkeld. Daarnaast lanceert het vol trots haar nieuwe dashboard.

Toegegeven, we hebben even getwijfeld of het wel lekker liep bij de aanbieder want door enkele wisselingen in medewerkers afgelopen jaar waren de bekende gezichten voor ons opeens verdwenen en de stand op de Vakdagen gaf ons het idee dat MultiSafepay in 2015 vooral meer van hetzelfde ging laten zien. Een onterechte gedachte, zo blijkt. Om te beginnen is het personeelsbestand het afgelopen jaar juist meer dan verdubbeld en na meerdere partners informeel te hebben gesproken is het ons ook duidelijk dat qua service de PSP het nog altijd prima doet. Van alle partijen die met ze samenwerken horen we eigenlijk alleen maar positieve aanbevelingen.

Het gaat dus prima met het bedrijf, dat nu in persberichten hoog van de toren blaast. “Als een van de snelstgroeiende betaalaanbieders van Europa biedt MultiSafepay een overschrijdend beheersysteem dat managen van online payments easy maakt,” wat zoveel wil zeggen als dat MultiSafepay zowel voor iOS als voor Android een app heeft ontwikkeld die door de webwinkelier gebruikt kan worden. En ook voor zover wij weten is het hiermee de eerste, met een oplossing die toch wel handig kan zijn voor webwinkeliers.

Met de app kan de webwinkelier wanneer die maar wil transacties inkijken en refunden, creditcardstatus wijzigen, de ‘betaal na ontvangst’-status beheren, saldo opnemen, valuta wisselen en meer. Nieuwe functies komen er ook aan, want binnenkort moet het mogelijk zijn om push-berichten te ontvangen en is de app beschikbaar in meerdere talen. Volgens MultiSafepay zijn de apps al een succes, want binnen een week zouden deze door een kwart van de klanten zijn gedownload.

Online beheertool vernieuwd
En zoals MultiSafepay al aankondigde in haar eigen nieuwsbrief: de psp had al een online beheertool, maar die is nu dus compleet op de schop gegaan. Niet alleen de look en feel zijn veranderd, ook het management-dashboard zelf is overzichtelijker en gebruikersvriendelijker. Nieuwe functies worden nog toegevoegd, maar wat in ieder geval al nieuw is, is het overzicht van maandelijkse uitbetalingen.

Met de responsive tool kan een webwinkelier meerdere webwinkels toevoegen en instellen, betaalpagina’s en betaallinks volledig aanpassen en op ieder moment betaalmethoden of functies als “Second chance” toevoegen.

En hoe zit dat nou met Europa en snelstgroeien? Dat is misschien wat vergezocht want de Nederlandse aanbieder die uiteraard ook in België actief is ruikt daarnaast momenteel alleen nog maar voorzichtig aan haar mogelijkheden in Spanje. Maar vanuit daar wil het uiteindelijk de ambitie verwezelijken om meer landen in Europa te gaan betreden. Duidelijk is dat de club dit jaar ook weer bruist van ambitie en energie en het in in ieder geval in ons land prima voor elkaar heeft.

Tags

Reacties

Henoch

Henoch

Hoofd- en eindredacteur. Houdt niet van taalfouten.

Bekijk alle berichten van Henoch