Labellov opent winkel in Antwerpen

Labellov opent winkel in Antwerpen

De Belgische webshop Labellov, dat tweedehands designer-tassen verkoopt, heeft haar eerste stenen winkel geopend. De fysieke vestiging van de retailer is in Antwerpen geopend. De locatie is vooral bedoeld om bezoekers van de website de mogelijkheid te geven de producten in het echt te zien.

Dat valt vandaag te lezen in De Standaard. Tegenover de krant vertelt eigenaresse Birgit De Jager dat de stenen winkel net wat extraā€™s kan bieden ten opzichte van de webshop. ā€œHoewel onze producten steeds aan hoge eisen moeten voldoen, hebben tweedehandsspullen nu eenmaal kleine gebruikssporen. Ook al vallen ze in het echt nauwelijks op en beschrijven we op de website alles tot in het detailā€, zo legt ze uit.

Klanten kunnen terecht voor advies

De winkel moet niet alleen dienen als etalage voor de tweedehands handtassen, kleding, juwelen, sjaals en riemen, de locatie op het Antwerpse Zuid is ook een aanspreekpunt voor klanten die op zoek zijn naar advies.

Grote touchscreens in de winkel

ā€œOp deze manier creĆ«ren we het beste van twee werelden: het snelle en grenzeloze aspect van ecommerce met de diepgaande merkbeleving van een echte winkelā€, zo verklaart De Jager. Helemaal ā€˜offlineā€™ is de winkel dan ook niet, er zijn grote touchscreens te vinden die alle beschikbare designerproducten tonen.

De winkel zal overigens ook dienst doen als de plek waar mensen hun tweedehandsspullen kunnen brengen voor verkoop. Experts zullen elk binnengekomen artikel controleren op authenticiteit, zodat toekomstige klanten geen kat in de zak kopen.

Over Labellov

Labellov werd in 2012 opgericht en verkoopt sindsdien ā€˜vintageā€™ spullen van luxemerken als Chanel, Delvaux, Louis Vuitton en HermĆØs.

Dirkjan

Dirkjan

Dirkjan Vis is oprichter en eigenaar van Ecommerce News.

Bekijk alle berichten van Dirkjan

Gerelateerde berichten