Jumbo opent eerste pick-up-point op camping

Jumbo opent eerste pick-up-point op camping

Midden in de komkommertijd heeft Jumbo een leuk nieuwtje. Het is de eerste supermarkt in ons land die een pick-up-point heeft geopend op een camping. Klanten die op camping De Pier in Uden staan, kunnen nu online bij Jumbo bestellen en een dag later op diezelfde camping hun boodschappen ophalen.

Het initiatief komt niet van het hoofdkantoor van de supermarktketen, maar van Jumbo-ondernemer Roland de Laak uit de Brabantse gemeente. Hij ontdekte deze zomer een toename in klanten die op een camping in de buurt verblijven. Om diezelfde klanten het ideale zomergevoel te geven, besloot hij om de online boodschappen op het kampeerterrein te bezorgen. De eerste Camping Pick Up Point van ons land was daarmee een feit.

Klanten kunnen op de normale manier online hun boodschappen bestellen tot twaalf uur ’s avonds. Vervolgens kunnen de boodschappen de volgende dag tussen vijf en zes uur ’s middags opgehaald worden op een ophaalpunt bij de ingang van de camping. De boodschappen worden daar in gekoelde kratten geleverd, dus barbecueĆ«rs hoeven niet bang te zijn dat hun vlees ongekoeld aankomt.

360 pick-up-points van Jumbo

Voor Roy van Keulen, directeur online bij Jumbo, past deze ‘pup’, zoals pick-up-points ook wel worden genoemd, perfect bij de missie van Jumbo om het klanten zo makkelijk mogelijk te maken. Daar waar concurrent Albert Heijn vooral inzet op thuisbezorging, daar gelooft Jumbo meer in het laten ophalen van de boodschappen. Daarvoor heeft het momenteel zo’n 360 pick-up-points geopend in ons land.

De Camping Pick Up Point blijft nog de hele zomervakantie actief en na die periode wordt ‘ie geĆ«valueerd. Volgens Jumbo is het zeker mogelijk dat er in de toekomst meer van dit soort ophaalpunten komen op andere campings in het land.

Jumbo in Uden

Over de auteur

Over de auteur

Ecommerce News is een website van Eurolutions. Alle berichten zijn geschreven door onze eigen redactie.

Meer over ons

Gerelateerde berichten