Genomineerden voor nieuwe Twinkle Awards bekend

Genomineerden voor nieuwe Twinkle Awards bekend

Het Belgische ecommerce-magazine Twinkle heeft de Twinkle Awards in het leven geroepen. Met deze prijs willen ze zowel de webwinkels als de toeleveranciers in de spotlights zetten. Vandaag zijn de genomineerden bekendgemaakt. Iedereen die levert aan Belgische consumenten of webshops kwam in principe in aanmerking voor een nominatie.

De Twinkle Awards laten het vanaf vandaag toe om te stemmen op de tientallen genomineerden. Geïnteresseerde kunnen stemmen op hun favoriete webshop en op hun favoriete toeleverancier. De genomineerden zijn gekozen door de redactie van Twinkle en een onafhankelijke adviesraad.

Categorieën voor Twinkle Awards

De webshops kunnen uiteindelijk een award winnen in drie verschillende categorieën: starter, pure player of omnichannel. Bij de uitreiking van prijzen voor de beste leverancier zijn er meer categorieën: payments, logistics & distri, hosting & domain, creation & development, digital marketing, marketplaces, platforms en custom services.

Op de website van Twinkle zijn alle genomineerde webshops en toeleveranciers terug te vinden en kan er ook gelijk gestemd worden. Stemmen kan tot 21 november. De resultaten verschijnen uiteindelijk in het Twinkle Jaarboek dat op 8 december uitkomt.

Dirkjan

Dirkjan

Dirkjan Vis is oprichter en eigenaar van Ecommerce News.

Bekijk alle berichten van Dirkjan

Gerelateerde berichten