Evident is Intershop-partner van het jaar

Evident is Intershop-partner van het jaar

Het digital-commercebureau Evident is uitgeroepen tot Intershop-partner van het jaar 2017-2018. Dit gebeurde tijdens het jaarlijkse Intershop Partner-evenement. Met de benoeming volgt Evident De Nieuwe Zaak op, dat vorig jaar de titel won.

RenĂ© Verspuij van Intershop roemt vooral de specifieke b2b-commerce-expertise die Evident heeft als specialist voor bedrijven die actief zijn in wholesale, manufacturing en distributie. “Deze kennis is van grote meerwaarde binnen ons partnernetwerk”, zo benadrukt hij. “Evident heeft al meerdere successen geboekt en werkt momenteel aan indrukwekkende Intershop-implementaties die binnenkort live zullen gaan.”

Medeoprichters B2B Digital Commerce Group

Evident werkt niet alleen aan projecten gebaseerd op de ecommerce-software van Intershop, het in Utrecht gevestigde bureau is ook medeoprichter van de B2B Digital Commerce Group. Dit is een actief netwerk voor ecommerce-experts van grote Nederlandse en internationale bedrijven uit de maakindustrie en distributie. RenĂ©: “Hiermee hebben zij in korte tijd gezorgd voor veel zichtbaarheid en kennisdeling van ecommerce-ontwikkelingen in de B2B-markt.”

Herbert Pesch, oprichter en directeur van Evident, noemt de benoeming een mooie beloning voor de inzet van het team en de intensieve samenwerking met Intershop. “Dit partnership pas perfect bij onze strategische focus op b2b-commerce. Het is een spannende markt die internationaal sterk in beweging is. Een markt waarin de spelers zich opnieuw aan het uitvinden zijn als het gaat om digital commerce. En in die markt voelen wij ons als een vis in het water. We kijken er naar uit om samen met Intershop de markt verder te veroveren, zowel nationaal als internationaal.”

Vorig jaar liet Herbert in een interview met Ecommerce News al weten dat Evident haar klantenbestand alsmaar internationale zag worden. “Heel Europa is nu ons speelveld geworden.”

Evident is Intershop Partner of the Year 2017-2018.
Evident is Intershop Partner of the Year 2017-2018.
Over de auteur

Over de auteur

Ecommerce News is een website van Eurolutions. Alle berichten zijn geschreven door onze eigen redactie.

Meer over ons

Gerelateerde berichten