Casa gaat eindelijk thuisbezorgen

Casa gaat eindelijk thuisbezorgen

Interieurketen Casa gaat eindelijk thuisleveringen aanbieden. Het bedrijf neemt deze stap nu het over een volwaardige webshop beschikt. Iets meer dan een jaar geleden introduceerde Casa al een webshop waarbij producten afgehaald konden worden, maar nu kan de consument ook thuisblijven voor zijn spulletjes.

In het voorjaar van 2017 introduceerde Casa de zogeheten Click & Collect-webshop in België, Frankrijk en Luxemburg. Aan het eind van het jaar volgden ook Spanje, Portugal, Zwitserland en Italië. En toen werd er al bekendgemaakt dat dit niet het eindstation was van Casa op het gebied van online retail. Met de afhaalfunctie werd volgens de interieurketen ‘de volgende stap gezet in de richting van een volledige webshop’.

Vooralsnog alleen thuislevering van meubels

Thuislevering via Casa geldt vooralsnog alleen voor (tuin)meubels. Het bedrijf meldt dat eerst het succes van bezorging van deze producten zal worden geëvalueerd voordat men het volledige assortiment wil gaan bezorgen.

Casa bezorgt ook in Nederland

De bezorgservice komt beschikbaar in België, Frankrijk, Luxemburg, Spanje, Italië, maar ook meteen in Nederland, waar Casa vorig week haar eerste stenen winkel opende. Uitlevering gebeurt vanuit

Dirkjan

Dirkjan

Dirkjan Vis is oprichter en eigenaar van Ecommerce News.

Bekijk alle berichten van Dirkjan

Gerelateerde berichten