WE betaalt je verzendkosten

De WE webshop betaalt je verzendkosten dit weekend. Tot en met zondag zijn verzendingen via de webshop gratis. Hoewel je er als webwinkelier misschien iets minder marge uithaalt zijn acties als deze een goede manier om klanten naar je webshop te trekken.  

Elke webwinkel maakt verzendkosten. En winkelketens als WE bieden kleding op de website https://shop.wefashion.com aan tegen dezelfde prijzen als in de offline winkel. De kosten van verzending gaan in dit geval dus af van de marge die WE maakt op zijn kleding. WE zal minder verdienen op de kleding die verkocht wordt dit weekend, maar zal hoogswaarschijnlijk meer verkopen en krijgt er wellicht nieuwe klanten bij die vaker aankopen zullen doen. Je zou het aanbieden van gratis verzending dus kunnen zien als een investering, die je webwinkel meer verkopen en meer klanten op zal leveren en wel degelijk kan zorgen voor meer winst.

Waarom dit nieuws?
Voor ons is het vooral een mysterie waarom wij het bericht over de actie in onze mailbox mochten ontvangen. Waarschijnlijk houdt WE een mailinglist bij van websites die hen wel eens extra publiciteit op zouden kunnen leveren. Bij deze dus. Ook een sterk staaltje marketing van de WE webshop. 

Heb jij acties, nieuws of ecommerce info?
We vinden het vooral leuk op de hoogte gehouden te worden van acties als deze. Schroom als webwinkelier dus vooral niet om jouw aanbieding of actie per e-mail aan ons uit te lichten en neem contact met ons op via de button suggesties!   

 

Dirkjan

Dirkjan

Dirkjan Vis is oprichter en eigenaar van Ecommerce News.

Bekijk alle berichten van Dirkjan

Gerelateerde berichten