menu
lightspeed ecommerce

Verkiezing beste kerstshop 2011

Verkiezing beste kerstshop 2011De feestdagen komen eraan en een aantal webwinkels spelen hier al op in. Maar dat zijn er nog niet genoeg. Om de wél aangepaste webwinkels extra in de schijnwerpers te zetten, organiseert Byte ook dit jaar weer de verkiezing voor Beste Kerstshop.

Eind september lagen de pepernoten al in de supermarkten. De stenen winkels passen zich van oudsher al snel aan op de naderende feestdagen. Online gebeurt dit minder snel; sommigen doen dit pas half december en anderen doen helemaal niks met de feestdagen.

Desondanks is initiatiefnemer van de verkiezing Beste Kerstshop 2011 Byte op zoek naar webwinkels die op een speciale manier zijn voorbereid op kerst. Bijvoorbeeld door het design aan te passen, een leuke kerstactie te organiseren of door een speciaal kerstassortiment aan te bieden.

Aanmelden voor beste kerstshop
Als je zelf vindt dat je webwinkel kans hoort te maken op deze award, dan kan je je inschrijven op Beste-Kerstshop.nl. De award is een publieksprijs, dus hoe meer stemmen je krijgt, hoe meer kans je maakt op deze ‘eervolle titel’ en een jaar lang gratis Magento hosting bij Byte Internet of een iPad2.

De jury zal zelf ook een favoriet kiezen. Deze mag een jaar lang de titel ‘Juryfavoriet Kerstshop 2011’ dragen en het bijbehorende logo op de website plaatsen. Vorig jaar werd de verkiezing voor het eerst georganiseerd en konden wij het meer vinden in het oordeel van het publiek dan de vakjury. We zijn dan ook benieuwd naar de resultaten van dit jaar! Dat de besten mogen winnen!

Tags

Reacties