Trunkrs biedt same-day-delivery aan in België

Trunkrs biedt same-day-delivery aan in België

Logistiekbedrijf Trunkrs komt naar België. Op deze manier kunnen Nederlandse webshops de levertijd voor Belgische klanten met één tot drie dagen verkleinen.

België wordt steeds meer een interessante markt voor Nederlandse logistieke bedrijven. Vorige maand bijvoorbeeld kondigde Red Je Pakketje aan next-day-delivery aan te bieden in België. Dit keer is het de beurt aan Trunkrs, dat dus zowel levert op de volgende als dezelfde dag.

In het blogbericht stelt Trunkrs dat de internationalisering Nederlandse ecommerce-ondernemers kansen biedt om zich steviger te profileren op de snelgroeiende ecommerce-markt in België.

Nederlandse shops kunnen zich zo sterker profileren op de ecommerce-markt in België.

‘Onze service sluit aan bij behoeften van de Belgen’

“Wij zien dat de combinatie van snel bezorgen met maximale regie voor de ontvanger niet alleen succesvol is in Nederland, maar ook naadloos aansluit bij de behoefte van de Belgische consument”, zo zegt CEO Jan Wijn. “Daarom breiden wij onze dienstverlening graag uit naar België. Zo creëren we, samen met Nederlandse webshops in voor hen relevante gebieden, een snelle en betrouwbare bezorgervaring.”

Belg shopt graag bij Hollandse webshop

“Nederlandse webshops zijn ongekend populair bij onze zuiderburen”, zo meldt het bedrijf, daarbij verwijzend naar een onderzoek van Ipsos waaruit blijkt dat 87 procent van de Belgische consumenten graag shopt bij een Nederlandse webshop. Belgische online shoppers blijken ook veel waarde te hechten aan de bezorgervaring. Zo wil 93 procent van de ondervraagden zelf bezorgvoorkeuren kunnen instellen.

Dirkjan

Dirkjan

Dirkjan Vis is oprichter en eigenaar van Ecommerce News.

Bekijk alle berichten van Dirkjan

Gerelateerde berichten