Mijnwebwinkel nu actief met .be-domeinnaam

Mijnwebwinkel nu actief met .be-domeinnaam

Mijnwebwinkel is sinds vandaag net iets nadrukkelijker aanwezig in België. Het bedrijf biedt haar diensten nu aan vanaf een .be-website, daar waar het dat eerder deed via mijnwebwinkel.nl. Mijnwebwinkel hoopt met deze verandering de Belgische markt beter te kunnen bedienen.

In een persbericht legt Mijnwebwinkel uit dat het met de lancering van mijnwebwinkel.be haar activiteiten in België “flink uitbreidt”. Er heeft niet alleen een verandering van de domeinnaam en een upgrade van de website plaatsgevonden, de softwareprovider heeft ook het partneraanbod uitgebreid met Belgische dienstverleners.

Mijnwebwinkel is al jaren actief in België en heeft er naar eigen zeggen meer dan 1500 gebruikers. Al richt het zich voorlopig nog alleen op Vlaamse ondernemers. In Nederland claimt het marktleider te zijn met ruim 40.000 webwinkeliers.

MyOnlineStore.com

In het persbericht stelt Mijnwebwinkel dat de ambities verder reiken dan de Nederlandse en Belgische markt en dat het hard werkt aan een internationale lancering. Twee jaar terug begon het stilletjes aan het Engelstalige MyOnlinestore.com. In een interview met Ecommerce News Nederland in oktober vorig jaar, gaf Kasper Hägele, hoofd klantenservice, destijds aan dat de opening van een kantoor in Amerika niet wordt uitgesloten.

Dirkjan

Dirkjan

Dirkjan Vis is oprichter en eigenaar van Ecommerce News.

Bekijk alle berichten van Dirkjan

Gerelateerde berichten