Lesara opent webwinkel in België

Lesara opent webwinkel in België

De online mode- en lifestyleshop Lesara heeft een webwinkel gelanceerd in België. Sinds de online discounter zestien Europese landen toevoegde aan haar portfolio in 2015, was België eigenlijk de vreemde eend in de bijt, want België schitterde in afwezigheid. Daar is nu verandering in gekomen.

Lesara startte in 2013, maar werd pas breed uitgerold in Europa in 2015, toen het webshops opende in landen als Denemarken, Portugal, Spanje en Groot-Brittannië. Frankrijk en België ontbraken lange tijd op het lijstje van de inmiddels 22 Europese landen waar Lesara actief was.

Lesara actief in 24 landen in Europa

Eerder dit jaar gaf de van oorsprong Duitse discount-retailer al aan dat het voor 2017 ambitieuze plannen heeft. Eén van die plannen is nu werkelijkheid geworden en met de lancering van de Belgische webshop is Lesara nu actief in 24 landen in Europa. “Met een groei van 34% is België één van de snelst groeiende ecommerce-markten in Europa en daarom zien we een enorm potentieel in de Belgische markt”, aldus countrymanager Sander van Bladel.

“Het afgelopen jaar hebben we veel verzoeken gekregen vanuit België met de vraag of wij ook daar zouden gaan opereren. Nu is het moment daar en kunnen wij met trots melden dat we vanaf vandaag de Vlaamse en Waalse consumenten kunnen bedienen met een webshop in België.”

De Lesara-webshop is wel alleen beschikbaar in het Vlaams, al moet levering naar Wallonië geen problemen opleveren. Lesara verkoopt meer dan 70.000 producten en heeft 4 miljoen unieke gebruikers per maand.

Dirkjan

Dirkjan

Dirkjan Vis is oprichter en eigenaar van Ecommerce News.

Bekijk alle berichten van Dirkjan

Gerelateerde berichten