Kiyoh-klantbeoordelingen gratis voor leden Webshop Keurmerk

Kiyoh-klantbeoordelingen gratis voor leden Webshop Keurmerk

Webshop Keurmerk en KiyOh gaan de krachten bundelen. De meer dan vijfduizend webshopleden van Webshop Keurmerk krijgt nu een gratis reviewsysteem, verzorgd door KiyOh, dat in het lidmaatschap van het keurmerk zit inbegrepen.

Webwinkels die zijn aangesloten bij Webshop Keurmerk kunnen zich via een speciale pagina op de website van KiyOh aanmelden voor de Webshop Keurmerk Reviews. Het reviewsysteem is dus gratis voor het ledenbestand van Webshop Keurmerk, dat momenteel uit meer dan vijfduizend webshops bestaat. “Dat betekent dat er vanaf nu voor Nederland een onafhankelijke brancheorganisatie en omnichannel-keurmerk bestaat dat tevens gratis reviews aanbiedt zonder verborgen kosten”, zo verpakken de bedrijven het nieuws.

Vermelding op DeTelefoongids.nl

De samenwerking met KiyOh houdt niet op bij het reviewsysteem. Alle leden van Webshop Keurmerk krijgen op de korte termijn ook een vermelding op DeTelefoongids.nl (DTG is eigenaar van KiyOh) binnen de categorie ‘webshops’.

Thuiswinkel.org eerder al in zee met KiyOh

Webshop Keurmerk is niet de eerste brancheorganisatie die in zee gaat met KiyOh. Eerder kondigde Thuiswinkel.org aan haar leden voor €12,50 per maand 250 uitnodigingen per maand te laten versturen via het reviewsysteem van KiyOh. De Webshop Keurmerk Reviews zijn gratis, maar er kan ook worden gekozen voor een uitgebreid pakket, dat vergelijkbaar is met het KiyOh Pro Plus-pakket, en dat €15,90 per maand gaat kosten.

Kiyoh reviews via Webshop Keurmerk

Over de auteur

Over de auteur

Ecommerce News is een website van Eurolutions. Alle berichten zijn geschreven door onze eigen redactie.

Meer over ons

Gerelateerde berichten