Interieur-outlet Naduvi haalt miljoen op

Interieur-outlet Naduvi haalt miljoen op

De online interieur-outlet Naduvi heeft 1,1 miljoen euro opgehaald. Met dit geld wil de startup, die genomineerd is als beste starter bij de Shopping Awards, het platform verder uitbreiden. Het geld komt van Slingshot Ventures en de oprichters van Fonq, IceMobile en Scoupy.

Naduvi is het geesteskind van Itai Gross, die eerder de leiding had over interieurwebwinkel Westwing in de Benelux. In 2019 richtte hij Naduvi op, een online outlet met interieur van ruim honderd bekende merken.

Vaak nog genoeg voorraad bij komst nieuwe collectie

Dat zijn bedrijf een outlet is, is volgens Itai meer dan logisch, gezien de sector waarin hij zich al jaren begeeft. “Home- en livingmerken hebben door de snel wisselende collecties vaak nog hele mooie producten op voorraad als de volgende collectie zich alweer aandient.”

De afgelopen maanden zijn meer dan honderd merken aangetrokken, van Zuiver tot Riviera Maison. Momenteel worden die gekoppeld om live te gaan. Naduvi stelt nu nog een beetje onder de radar te werken om alle puntjes op de i te krijgen, maar binnenkort zal een marketingcampagne worden gelanceerd, zodat meer consumenten bekend raken met het platform dat dit jaar is genomineerd voor beste starter bij de Shopping Awards.

Meer dan 100 merken zijn aangetrokken; van Zuiver tot Riviera Maison.

Merken verkopen direct aan de klant

Naduvi is het zoveelste voorbeeld van een platform waarbij een tussenstation wordt uitgeschakeld. Merken verkopen en versturen via de online outlet direct aan hun klanten. “Dit bespaart niet alleen kosten, het zorgt er ook voor dat reeds geproduceerde voorraad alsnog een mooie bestemming krijgt”, aldus Itai.

Oprichter Fonq investeert in Naduvi

Achter de seedronde van 1,1 miljoen euro zitten ondernemersfonds Slingshot Ventures en investeerders Patrick Kerssemakers (oprichter Fonq), Ralph Cohen (oprichter IceMobile) en Gennie Freen (oprichter Scoupy).

Gerelateerde berichten