lightspeed ecommerce

Fietskoeriers en Redjepakketje werken samen

Fietskoeriers en Redjepakketje werken samen

Fietskoeriers.nl en Redjepakketje slaan de handen ineen. Vanaf volgende week gaan de twee logistieke bedrijven een samenwerking aan voor het gedeelte dat met de auto wordt gedaan. Redjepakketje gaat alle zendingen tussen de steden en buiten de fietskoerierssteden met Fietskoeriers verzorgen.

Dit heeft Fietskoeriers.nl vandaag laten weten aan haar klanten. Het probeert daarmee gelijk haar imago als ‘groenste pakketbezorger van Nederland’ nog meer aan te doen. “Want door onze pakketstromen te combineren zorgen we samen voor minder auto’s op de weg”, zo valt te lezen in de mail.

Deels vervanging van wagenpark van Cycloon

De fietskoeriers zijn vooral sterk op de fiets. Tussen steden werkte Cycloon, een van de aangesloten partijen en oprichter van Fietskoeriers.nl, met een eigen wagenpark met groene auto’s. Dit volume is inmiddels zo groot, dat het interessanter werd om hiervoor samen te werken met het al landelijk opererende netwerk van Red je pakketje.

De samenwerking heeft wel als gevolg dat voor klanten van Fietskoeriers de ophaaltijd in de ochtend wat wordt aangepast. De koeriers zullen vanaf volgende week de zendingen tussen elf en twaalf bij de klant ophalen in plaats vanaf twaalf uur. Zendingen kunnen dus tot elf uur worden aangemeld.

Gerelateerde berichten