De Bijenkorf opent webwinkel in Oostenrijk

De Bijenkorf opent webwinkel in Oostenrijk

De Bijenkorf is langzaam aan het uitbreiden in Europa. Nadat het vorig jaar in Frankrijk lanceerde, is het nu de beurt aan Oostenrijk. Het Alpenland is hiermee de vierde buitenlandse markt voor de luxe warenhuisketen.

Eigenlijk was de lancering van de Bijenkorf-webwinkel in Oostenrijk gepland voor de tweede helft van 2020. In februari vorig jaar kondigde het aan in het najaar webwinkels te openen in Wallonië, Frankrijk en Oostenrijk. Die eerste twee zijn er gekomen, maar de Oostenrijkse webshop liet nog even op zich wachten.

Een echte Europese ecommerce-speler

Door de lancering van deBijenkorf.at mag de Nederlandse omnichannel-retailer een echte Europese speler genoemd worden. In 2015 waagde het voor eerst de stap naar het buitenland met de opening van een webshop in België. In 2019 volgde de Duitse webwinkel en vorig jaar kwamen daar Wallonië en Frankrijk bij.

Klanten krijgen hun bestelling binnen twee dagen.

Klanten in Oostenrijk kunnen in de webwinkel losgaan op mode, cosmetica, accessoires, reizen en woonartikelen van meer dan duizend merken. Bestellingen die voor 14:00 worden geplaatst, worden binnen twee werkdagen aan huis bezorgd.

100 dagen bedenktijd

Voor klanten met een gastaccount is verzending gratis van 25 euro, anders komen er €3,95 aan verzendkosten bij. Voor zogeheten Privilege Members is verzending standaard gratis. Beide type klanten hebben hoe dan ook honderd dagen bedenktijd.

Over de auteur

Over de auteur

Ecommerce News is een website van Eurolutions. Alle berichten zijn geschreven door onze eigen redactie.

Meer over ons

Gerelateerde berichten