Colruyt start maaltijddienst Rose Mary

Colruyt start maaltijddienst Rose Mary

Supermarktketen Colruyt heeft een nieuwe dienst gelanceerd. Onder de naam Rose Mary kunnen klanten, momenteel alleen in Brussel, complete maaltijden bestellen. De maaltijden zijn kant-en-klaar, de klant hoeft dus niet zelf de keuken meer in.

Vanuit de keuken van de Colruyt Group Academy in Ukkel maken chef-koks de maaltijden klaar. Dit doen ze met de hulp van Colruyt-medewerkers met een opleiding als kok of met hen die een achtergrond in de horeca hebben.

De locatie in Ukkel is niet voor niets; daar werden eerder workshops gegeven, maar sinds de lockdown is dit niet meer het geval. Rose Mary vult daarmee het gat wat er helaas is achtergelaten.

De koks van Colruyt bereiden maaltijden die in drie verschillende categorieën worden ingedeeld: de twisted classics, de tasty healthies en gerechten uit de wereldkeuken.

Sneller en handiger dan zelf koken

“We zien Rose Mary als een gezonder alternatief voor andere maaltijdbezorgdiensten, waarbij mensen maaltijden bestellen die lekker zijn en waar ze blij mee zijn. De maaltijden van Rose Mary zijn dan een sneller en handiger alternatief voor zelf koken, omdat de maaltijden kant en klaar zijn, dus al gekookt en alleen nog maar opgewarmd hoeven te worden”, zo legt woordvoerster Silja De Cock uit tegenover Gondola.

We zien Rose Mary als een gezonder alternatief voor andere maaltijdbezorgdiensten.

De Cock zegt dat het concept een antwoord is op de vraag van de consument naar snelle, verse en gezonde maaltijden. “De versheid is meteen ook onze grootste troef: klanten bestellen voor 12 uur en krijgen hun maaltijd ’s avonds aan huis geleverd door een fietskoerier. Voorlopig speelt zich dit enkel af in het Brusselse, aangezien het hier gaat om een nieuw foodconcept dat nog heel erg in de kinderschoenen staat.”

Momenteel alleen in regio Brussel

Bestellen is momenteel dus alleen mogelijk in de regio Brussel. Om precies te zijn: Ukkel, Vorst, Sint-Gillis, Watermaal-Bosvoorde, Elsene, Etterbeek, Oudergem, Sint-Pieters-Woluwe en Sint-Lambrechts-Woluwe.

Dirkjan

Dirkjan

Dirkjan Vis is oprichter en eigenaar van Ecommerce News.

Bekijk alle berichten van Dirkjan

Gerelateerde berichten