lightspeed ecommerce

Bol.com start verkoop van schoenen

Bol.com start verkoop van schoenen

Bol.com wordt steeds meer een serieuze online fashionretailer. Na de verkoop van baby- en peuterkleertjes, sportkleding en accessoires, stort de grootste webwinkel van ons land zich nu op de verkoop van dames- en herenschoenen. Gaat Bol concurreren met Zalando en H&M?

Zo ver is het nog lang niet, maar Bol.com heeft haar assortiment aan schoenen de afgelopen maanden wel flink uitgebreid. Op het moment biedt het meer dan 141.000 artikelen aan in de categorie ‘Schoenen‘.

Dat het hier niet om een kleine, stille lancering gaat, blijkt ook wel de homepage. Daarop wordt in duidelijke woorden en kleuren de nieuwe collectie gepresenteerd.

Schoenen op Bol.com.
Schoenen op Bol.com.

De schoenen zijn afkomstig van grote (online) schoenverkopers als VanHaren, Omoda, Van den Assem, Van Dalen en Brantano, zo weet Twinkle te melden.

Van babykleding naar dames- en herenschoenen

Het is zeker niet de eerste stap die Bol.com zet in de wereld van fashion, maar misschien wel de grootste of in ieder geval degene die het grote publiek het meest zal aantrekken. Hiervoor waren het namelijk vooral specifieke categorieën of doelgroepen waar Bol.com zich op richtte.

Zo lanceerde het in 2012 een babywinkel, met meer dan vijfduizend artikelen verspreid over tien verschillende categorieën en voegde het twee jaar later kleding voor zowel baby’s als peuters toe aan het assortiment. Niet veel later begon Bol.com ook met de online verkoop van sportkleding.

Henoch

Henoch

Hoofd- en eindredacteur. Houdt niet van taalfouten.

Bekijk alle berichten van Henoch

Gerelateerde berichten