Ecommerce News
menu
lightspeed ecommerce

Bezorgplatform Beedrop volgend jaar in Nederland

Bezorgplatform Beedrop volgend jaar in Nederland

Het Belgische bezorgplatform Beedrop gaat met ingang van volgend jaar ook in ons land leveren. Beedrop is een Vlaams initiatief, waarbij kleine lokale handelaars zoals slagers en bakkers een online podium krijgen, terwijl Beedrop de door klanten bestelde producten kosteloos thuis aflevert.

Beedrop zag in januari 2015 het levenslicht, al heette het toen nog Uwboodschappen.be. Op het platform bieden lokale retailers die normaal gesproken weinig online zijn te vinden – zoals bakkers, slagers en drankwinkels – hun producten aan.

Beedrop bedient lokale retail én consumenten

Het platform biedt hiermee niet alleen concurrentie aan grote online warenhuizen, maar is tegelijkertijd ook ideaal voor consumenten die geen zin hebben om de winkelstraten op te zoeken of niet goed ter been zijn.

Eerste internationale expansie Beedrop

Met ingang van volgend jaar zal Beedrop, dat meer dan 800 handelaars in 79 Vlaamse gemeentes heeft aangesloten, ook in ons land actief worden, zo meldt Twinkle. Het is de eerste internationale uitbreiding voor het platform dat in 2017 haar omzet zag verdubbelen.

Klanten die via Beedrop producten kopen van lokale retailers kunnen de betaling online voldoen of via de bezorger. Ook is het mogelijk om te betalen via een zogeheten Beedrop-rekening, waarop vooraf tegoed kan worden gestort. Bezorging gaat zonder enige besteldrempel en vindt daarnaast ook nog eens kosteloos plaats.

Tags

Reacties

Henoch

Henoch

Hoofd- en eindredacteur. Houdt niet van taalfouten.

Bekijk alle berichten van Henoch