menu
lightspeed ecommerce

Beddenwebwinkel LivingComfort start met online videochat

De online beddenzaak LivingComfort biedt vanaf nu haar klanten de optie om via videochat informatie te krijgen over bijvoorbeeld matrassen of boxsprings. Naar eigen zeggen is het de eerste slaapspecialist in de Benelux die deze vorm van klantenservice aanbiedt.

De online videochat is niet direct op de homepage of op productpagina’s van LivingComfort te vinden, maar wie eenmaal op de klantenservice-pagina is beland komt daar sinds nu de optie tegen om een videochat te beginnen met een van de medewerkers.

Advies bij keuze producten

Na het maken van een afspraak met een van de videochat-adviseurs, waarbij er tijdvakken van een kwartier zijn, wordt er op de afgesproken tijd een chatsessie gestart, waarbij de klant vanuit huis informatie kan inwinnen. Hij of zij krijgt een advies op maat en wordt geholpen met de keuze voor de juiste producten. De adviseur kan de klant laten meekijken op zijn beeldscherm naar voor hem of haar belangrijke pagina’s in de webwinkel.

Samenwerking met 24sessions

Voor deze vorm van klantenservice is LivingComfort een samenwerking aangegaan met 24sessions. Dat bedrijf levert een boekings-, videochat- en reviewsysteem in één en heeft klanten als Rabobank, Aegon, Ahold en ING.

Tags

Reacties

Henoch

Henoch

Hoofd- en eindredacteur. Houdt niet van taalfouten.

Bekijk alle berichten van Henoch