Win jij een Shopping Award 2019?

Win jij een Shopping Award 2019?

De inschrijvingen voor de Shopping Awards 2019 zijn alweer eventjes geopend. Tot januari kunnen webwinkels, groot en klein, meedingen naar de meest prestigieuze ecommerce-prijs van ons land. En in maart volgend jaar worden de Shopping Awards vervolgens uitgereikt.

En net als vorig jaar zijn er diverse prijzen te vergeven: de Publieksprijzen XS, de Publieksprijzen XL, branchegerichte vakprijzen, de KvK Beste Starter Award en de Intershop B2b Award. Tijdens de afgelopen editie werd die laatste prijs, voor de beste business-to-business-webwinkel van ons land, voor het eerst uitgereikt. De eer was aan Zamro, dat een jaar ervoor nog de award won voor beste starter.

Publieksprijs XL en XS

Webwinkels die kans willen maken op de Publieksprijs XL, moeten meer dan 4 miljoen euro per jaar omzetten en over een digitale propositie beschikken. Ze maken ook kans op een van de vakprijzen. Zet een webwinkel maximaal 4 miljoen euro om, dan kunnen ze zich inschrijven voor de Publieksprijzen XS.

Vorig jaar ging dé prijs, die voor beste winkel van Nederland, naar Bol.com. Er is een grote kans dat deze Ahold-dochter dit jaar weer met de hoofdprijs ervandoor gaat, maar er is natuurlijk – zoals gewoonlijk – volop concurrentie aanwezig in de vaderlandse ecommerce-industrie. Dat geldt ook voor de diverse categorieën bij zowel de grote als de kleine webwinkels.

Inschrijven voor de Shopping Awards

Inschrijven voor de Shopping Awards kan vanaf nu via de website en is mogelijk tot januari.

Over de auteur

Over de auteur

Ecommerce News is een website van Eurolutions. Alle berichten zijn geschreven door onze eigen redactie.

Meer over ons

Gerelateerde berichten