menu
lightspeed ecommerce

Webshoplogistiek.nl lanceert tijdens Expo

Nieuwe Webshoplogistiek.nl op E-fulfilment ExpoTijdens de E-fulfilment Expo 2012 die plaatsvindt op 14 en 15 november aanstaande, zal voor het eerst Webshoplogistiek.nl in de openbaarheid treden. Een nieuw initiatief van gerenommeerde partijen in de e-commerce: Paazl, CIRM, SEOshop, Zetes en Wics. Namens hen zullen Pets Place en TopPak spreken tijdens de E-fulfilment Expo.

Webshoplogistiek.nl verklaart vanmorgen waarom deze specialisten zich hebben verenigd: “Het opzetten van een fulfilment-platform voor ecommerce is voor veel ondernemingen een lastige opgave. Dit geldt zowel voor snelgroeiende webshops als voor retailers die voor het eerst online gaan. Er gelden verschillende processen, afstemming van software applicaties en keuzes tussen mogelijke distributiekanalen. En vooral de uiteindelijke integratie blijkt vaak een behoorlijke uitdaging.”

Tijdens de E-fulfilment Expo 2012 in de Jaarbeurs Utrecht zal Webshoplogistiek.nl zich voor het eerst presenteren. Dat doet het onder andere via de sprekers Jochem Schayk en Victor Ferreira. Die eerste is de ecommerce-manager van Pets Place en hij zal vertellen over zijn logistieke ervaringen met het opzetten van een online retail-kanaal voor de grootste dierenwinkelketen van ons land. Ferreira is commercieel directeur bij fulfilmentbedrijf TopPak en hij zal dan ook vooral uitweiden over de organisatie van internationaal fulfilment. Ook Hans van Delft, managing partner bij CIRM, zal een presentatie geven. Hij zal het met name hebben over de flexibele, servicegerichte fulfilment en distributie bij Blokker.

Sprekers van Coolblue en Bijenkorf
De E-fulfilment Expo wordt dit jaar voor het eerst gehouden. De organisatie heeft er in ieder geval alles aan gedaan om mooie seminars aan te bieden, want er zijn keynote-sprekers van bedrijven als Coolblue, Bijenkorf, Otto en ASOS. De sprekers van Webshoplogistiek.nl zullen hun zegje doen in de twee fulfilmenttheaters. Wij zijn er zeker bij! Jij ook?

Tags

Reacties

Henoch

Henoch

Hoofd- en eindredacteur. Houdt niet van taalfouten.

Bekijk alle berichten van Henoch