Ecommerce News
menu
lightspeed ecommerce

Verkoop jij de Halloween-hit van het jaar?

Verkoop jij de Halloween-hit van het jaar?Nog even en het is weer eens tijd voor een feestdag. Halloween is in Nederland misschien nog lang niet zo groot als in Amerika, maar het wint nog wel steeds aan populariteit. Mocht je feestartikelen verkopen of een seizoens-webwinkel willen starten, dan biedt Halloween daarvoor de perfecte mogelijkheid! Maar wat kun je zoal verkopen, wat is in dit jaar?

Op 31 oktober, dit jaar op een donderdag, is het weer Halloween. Dit is een feestdag die vooral populair is in de Engelstalige landen Amerika, Canada, Ierland en het Verenigd Koninkrijk. Kinderen gaan de huizen langs en roepen ‘trick or treat’, waarbij ze er van uitgaan iets lekkers te krijgen. Huizen worden versierd met onder andere pompoenen en lichtjes, terwijl de volwassenen verkleed en wel naar een Halloweenfeest gaan.

Ook in Nederland worden dergelijke Halloweenfeestjes gehouden. Zo zien we op Partyflock zo’n 25 feestjes in de agenda staan waarbij het thema Halloween is. En er zullen ook genoeg vriendengroepen, studentenhuizen en andere groepjes zijn die een verkleedfeestje houden met drank en muziek. En aangezien de meeste mensen toch wel zo origineel mogelijk op een feest willen verschijnen, struinen ze de feestwinkels en het internet af om op zoek te gaan naar die ene outfit die niemand heeft. En dat is voor jou dé mogelijkheid om je te profileren met je online feestwinkel!

Miley Cyrus-outfit
Een nieuwe Halloween-outfit, die niet alleen gewaagd, maar wat ons betreft ook zeer geslaagd is, is die waarin Miley Cyrus centraal staat. Deze zangeres baarde heel wat opzien toen ze een nogal gewaagd optreden weggaf tijdens de MTV Video Music Awards 2013 bij het nummer ‘Blurred Lines’ van zanger Robin Thicke. De dansjes, haar outfit en de grote hand gingen al snel de hele wereld over. En laat daar nu net een gepaste Halloween-outfit voor zijn gemaakt!

Halloween - Miley Cyrus blurred lines twerking costume

What Does The Fox Say-kostuum
Dé YouTube-hit van het jaar is ‘What does the fox say’ van twee Noorse komieken. Mocht je onder een steen hebben geleefd de afgelopen maand en het nummer nog nooit hebben gehoord of gezien (130 miljoen views op YouTube!), hieronder is het nummer te beluisteren. En reken maar dat het vossenkostuum dé Halloween-hit wordt onder studenten. Onder andere Halloweencostumes.com verkoopt een vossenkostuum dat met enige aanpassingen prima dienst doet.

Walter White-kostuum
De tv-hit van het jaar was wellicht Breaking Bad, dat dit jaar ten einde kwam na vijf seizoenen. Hoofdpersoon is Walter White, een leraar scheikunde die, nadat hij te horen krijgt dat hij door longkanker niet lang meer te leven heeft, besluit de drugshandel in te gaan om zo voldoende geld na te kunnen laten voor zijn gezin. De serie kende ook in ons land een boel fans en er zullen er dit jaar genoeg zijn die als Walter verkleed willen gaan. Dat kan al door een simpele gele overall te dragen.

Minion-kostuum
Onder kinderen zou verkleed gaan als een Minion (populaire wezentjes uit de film Verschrikkelijke Ikke/Despicable Me) wel eens dé Halloween-hit kunnen worden. Via Google Shopping vonden we een hele rits aan dergelijke outfits die via verschillende webwinkels zijn te bestellen. Verkoop jij ‘m al?

 

Verkleed gaan als Daenerys Targaryen
Vrouwen kunnen deze Halloween scoren met een outfit waarin ze lijken op Daenerys Targaryen, het stoere personage uit de hitserie Game of Thrones. Je kan kiezen voor een bruine jurk of voor een blauwe jurk, beide outfits komen regelmatig voorbij in de serie. Als je in je webwinkel dan ook nog een blonde-krullen-pruik verkoopt, hebben je klanten zo een complete outfit in huis!

Tags

Reacties

Henoch

Henoch

Hoofd- en eindredacteur. Houdt niet van taalfouten.

Bekijk alle berichten van Henoch