De beste kerstcommercials van 2019

De beste kerstcommercials van 2019

De redactie van Ecommerce News gaat er weer eventjes tussenuit met de feestdagen. In 2020 zijn we weer terug met interessante interviews, nieuws, opinie en verslagen. Voor nu dus even geen berichten, maar geniet samen met ons van de prachtige kerstmis-commercials die tal van retailers hebben gemaakt.

Vorig jaar was de reclame van de Staatsloterij toch wel dé hit onder de kerstcommercials. Het reclamefilmpje met daarin een glansrol voor de hond Frekkel ging viral als een malle en ook dit jaar lijkt de Staatsloterij een nieuwe hit in handen te hebben. Dit keer speelt het egeltje Freddie een glansrol. Fun fact: Freddie is geen echte egel, maar een CGI-creatie. Met een net iets ander snuitje dan de egels die je normaal in de tuin tegenkomt.

Nederlandse en buitenlandse kerstcommercials

In Nederland zijn het met name de supermarkten die hun eigen kerstcommercials opnemen. Maar ook Bol.com heeft elk jaar wel iets kerstigs opgenomen. In het buitenland zijn het ook de grote supermarkten en online warenhuizen die hiermee uitpakken. Vooral John Lewis staat bekend om de mooie kerstcommercials.

 

Bol.com


Albert Heijn

https://www.youtube.com/watch?v=mK_pli-r5s8

Lidl Nederland

Plus

Intratuin

De Bijenkorf

ANWB

KPN


Xfinity

John Lewis

https://www.youtube.com/watch?v=r9D-uvKih_k

Amazon

Iceland

Meer buitenlandse kerstcommercials vind je op ons Europese ecommerce-blog.

Over de auteur

Over de auteur

Ecommerce News is een website van Eurolutions. Alle berichten zijn geschreven door onze eigen redactie.

Meer over ons

Gerelateerde berichten