Veepee benoemd tot beste Belgische webshop 2019

Veepee benoemd tot beste Belgische webshop 2019

Veepee, dat eerder bekend was als Vente-Exclusive.com, heeft de BeCommerce Award 2019 gewonnen. Het online flashsale-platform mag zich hierdoor een jaar lang de beste Belgische webshop noemen.

Veepee heeft afgelopen donderdagavond niet één, maar twee awards in de wacht gesleept. Naast de BeCommerce Award ging het namelijk ook naar huis met de Special Public Award. Volgens de ecommerce-speler is deze erkenning de kerst op de taart. “In een week waarin we officieel de switch hebben gemaakt van Vente-Exclusive.com naar de nieuwe merknaam Veepee.”

BeCommerce Awards 2019

De awards werden uitgereikt tijdens de BeCommerce Awards-verkiezing, een jaarlijks event van brancheorganisatie BeCommerce. Die reikte maar liefst tien verschillende vakjuryprijzen uit, terwijl het publiek de winnaars koos in veertien verschillende productcategorieën. Daarnaast reikte de jury de Special Jury Award uit aan de webshop die zij vakkundig beschouwen als de winnaar, terwijl het publiek met de Special Public Award iets soortgelijks deed, maar dan op basis van stemmen.

Erkend als beste Belgische speler

Veepee ging dus naar huis met de grote prijs van die avond. “Het is voor ons zeer waardevol om door experts uit de ecommercesector en door onze trouwe klanten op alle vlakken erkend te worden als de beste Belgische speler”, zo reageerde Tobias Tousseyn, countrymanager België bij Veepee, het bedrijf dat officieel pas sinds 15 mei door het leven gaat met de nieuwe naam.

Dirkjan

Dirkjan

Dirkjan Vis is oprichter en eigenaar van Ecommerce News.

Bekijk alle berichten van Dirkjan

Gerelateerde berichten