V&D verder als webwinkel

V&D verder als webwinkel

Het failliete V&D krijgt dan toch een doorstart. Roland Kahn, oprichter van onder andere Coolcat, heeft de rechten op de naam gekocht en wil hiermee zo snel mogelijk een webwinkel starten. Wat er precies voor betaald is, is niet bekend.

Retail Ventures Holding, een samenwerkingsverband tussen Roland Kahn, Jaco Scheffers en voormalige Hema-CEO Ronald van Zetten, heeft de merknaam van V&D bemachtigd en is van plan om er een webwinkel mee te starten. Dit moet gebeuren met de belangrijkste leveranciers van het voormalige warenhuis.

Op den duur misschien weer als stenen winkel
Van Zetten, tussen 2003 en 2015 CEO van Hema, krijgt de operationele leiding en moet het vernieuwde merk in de markt zetten en er een aantrekkelijk format van maken. “Ik ben blij en trots dat ik samen met mijn collega-ondernemers Roland Kahn en Jaco Scheffers het roemruchte V&D en alles wat daarbij hoort een nieuw leven mag helpen geven”, zo laat de ondernemer weten. “We zijn vol plannen om V&D weer een sterk en gezond merk van alle Nederlandse consumenten te maken. In eerste instantie online, maar op termijn wellicht ook weer in het straatbeeld.”

Het is nog niet bekend wanneer de nieuwe V&D als webwinkel wordt gelanceerd, maar het doel is in ieder geval om dit zo snel mogelijk te doen.

Over de auteur

Over de auteur

Ecommerce News is een website van Eurolutions. Alle berichten zijn geschreven door onze eigen redactie.

Meer over ons

Gerelateerde berichten