Shopware partnert met ISM

Shopware partnert met ISM

ISM eCompany is een officiële Solution Partner geworden van Shopware. De Duitse webwinkelsoftware-provider probeert steeds meer voet aan de grond te krijgen in ons land en een samenwerking met internetbureau ISM is daarvan een mooi vervolg.

ISM zelf noemt de aangekondigde samenwerking een manier waarmee het nog beter kan inspelen op de vraag van klanten. Volgens manager business development Collin de Boer is er in de markt steeds meer vraag naar een flexibele frontend, om zo een goede gebruikerservaring te kunnen bieden.

Onder andere PWA’s implementeren

“De op API’s gebaseerde oplossing van Shopware zorgt ervoor dat we kunnen voorzien in deze klantvraag en we gezamenlijk met de community van Shopware vernieuwende technieken als progressive web apps (PWA) kunnen implementeren”, zo licht hij toe.

Vanuit Shopware laat woordvoerder Wiljo Krechting weten blij te zijn in Nederland een ervaren partner als ISM eCompany te hebben gevonden. “De focus op het onderwerp innovatie past heel goed bij ons en onze oplossing en we kijken uit naar de samenwerking.”

We kijken uit naar de samenwerking.

ISM al bezig met enkele Shopware-projecten

ISM is al bezig met enkele webwinkelprojecten waarbij gebruik wordt gemaakt van de Shopware-software. Een project is de nieuwe Deltastar Nutrients-winkel, een internationaal multistore-platform.

Shopware inmiddels toe aan versie 6

Shopware bestaat inmiddels al twintig jaar en heeft meer dan 100.000 klanten in meerdere landen. De software is sinds enkele jaren open source en kent een community van ruim 1,5 miljoen leden. De software kent verschillende licenties, zowel gratis als betaald. Eind vorig jaar werd Shopware 6 gelanceerd.

Over de auteur

Over de auteur

Ecommerce News is een website van Eurolutions. Alle berichten zijn geschreven door onze eigen redactie.

Meer over ons

Gerelateerde berichten