ShipBob breidt uit naar Nederland

ShipBob breidt uit naar Nederland

Fulfilment-bedrijf ShipBob breidt uit naar Nederland met de lancering van een nieuwe warehouse. Het nieuwe fulfilment-center is de vijfde Europese locatie van het bedrijf. Het verwacht in juli te beginnen met het verzenden van pakketten vanaf de nieuwe locatie.

ShipBob is een fulfilment-bedrijf dat in 2014 werd opgericht in Chicago. Sindsdien heeft het bedrijf 330.5 miljoen dollar aan financiering opgehaald. Het opereert wereldwijd met een logistiek netwerk van meer dan 45 fulfilment-centers in de Verenigde Staten, Canada, het Verenigd Koninkrijk, Europa en Australië.

Toegenomen vraag in Europa

Het bedrijf opent nu haar vijfde locatie in Europa. De lancering is een gevolg van de toegenomen vraag in de regio. “Nadat we onze activiteiten in het Verenigd Koninkrijk en Europa de afgelopen 12 maanden hebben uitgebreid, was de volgende logische stap een fulfilmentlocatie in Nederland”, aldus Enda Breslin, GM Europe bij ShipBob.

‘Nederland is een geweldige locatie voor merken die hun Europese activiteiten willen uitbreiden.’

“Voor merken die hun Europese activiteiten willen uitbreiden, is Nederland een geweldige locatie. De drukste zeehaven van Europa, Rotterdam, ligt daar, waardoor het gemakkelijk is om je goederen bij fabrikanten te krijgen. Op de drempel van de eerste en tweede grootste ecommerce-markten van het Europese vasteland, Duitsland en Frankrijk, kunnen onze klanten hun bestellingen gemakkelijk in twee dagen of minder bij die shoppers krijgen.”

Actief in juli

De nieuwe locatie zal naar verwachting in juli operationeel zijn. Op het platform van ShipBob kunnen klanten real-time voorraadniveaus in het magazijn bekijken. Daarnaast hebben ze inzicht in orderinformatie en verzendgegevens in alle locaties en verkoopkanalen.

Pleuni

Pleuni

Pleuni werkt sinds 2019 bij Zietuwel, waar ze nieuwsberichten schrijft voor Ecommerce News en Ecommerce News Europe.

Bekijk alle berichten van Pleuni

Gerelateerde berichten