Red je Pakketje lanceert VanavondBezorgd

Red je Pakketje lanceert VanavondBezorgd

Red je Pakketje heeft haar twee diensten Same Day Delivery en Next Day Evening gebundeld. Onder de noemer VanavondBezorgd kan nu elke webshop hier gebruik van maken. De dienst kan worden ingezet vanaf één pakket.

Voor veel kleine webwinkels is het op meerdere vlakken lastig concurreren met de grote spelers. Niet alleen de prijs, het aanbod en de marketing spelen hierbij een rol, ook de logistiek kan soms het verschil maken.

‘Afstand tussen grote en kleine shops werd groter’

Red je Pakketje probeert nu die factor weg te halen door Same Day Delivery en Next Day Evening aan te bieden aan elke webwinkel in Nederland. Dit gebeurt onder de nieuwe naam VanavondBezorgd.

“De afgelopen jaren werd de afstand tussen grote en kleine webshops steeds groter. Wij willen kleine webshops een nieuwe kans geven door ze te helpen om dezelfde proposities te kunnen bieden als de grote webshops. Hiermee hopen we de ecommercemarkt democratischer te maken”, zo legt CEO Sam Rohn uit.

We hopen met VanavondBezorgd de ecommercemarkt democratischer te maken.

200 drop-offpoints aan eind van dit jaar

Webwinkels die gebruik willen maken van VanavondBezorgd dienen hun pakket(ten) af te geven bij een drop-offpoint in de buurt. Momenteel zijn er 60 van dit soort plekken in Nederland, maar Red je Pakketje wil toewerken naar een totaal van 200 aan het einde van dit jaar.

Pakket afleveren voor één uur ’s middags

Het afleveren van pakketten kan tot uiterlijk één uur ’s middags. Daarna haalt de bezorgdienst alle zendingen op en bezorgt de pakketjes nog diezelfde avond bij de consument. Verzenden via deze dienst kan vanaf €6,36 per pakket en het is ook mogelijk om adressen te wijzigen terwijl een pakket al onderweg is.

Verzenden kan vanaf €6,36 per pakket.

Betalen met tokens

Betalen gaat overigens met tokens. De prijs per zending wordt lager wanneer de webshop in aanmerking komt voor een zogeheten bulkbonus. Voor bederfelijke waren en voor leeftijdschecks komt er een toeslag van één token bij (80 cent exclusief btw) en voor niet bezorgen bij de buren twee tokens.

Over de auteur

Over de auteur

Ecommerce News is een website van Eurolutions. Alle berichten zijn geschreven door onze eigen redactie.

Meer over ons

Gerelateerde berichten