PSP Mollie voegt KBC-betaalknop toe

PSP Mollie voegt KBC-betaalknop toe

Mollie gaat op zeer korte termijn de digitale betaalknoppen van KBC/CBC toevoegen aan haar productportfolio. Met deze online betaaloplossing kunnen klanten van twee van de grootste consumentenbanken in België snel en gemakkelijk online betalen.

De verwachting is dat de knop begin oktober wordt geïntegreerd, zo lezen we bij InternetKassa. Met de digitale betaalknop kunnen Belgische klanten van KBC/CBC nu ook hun aankopen direct afrekenen via hun vertrouwde online bankomgeving. De betaling geschiedt via een bankoverschrijving.

Klanten kunnen via KBC ook achteraf betalen. Als een consument het bedrag dat hij moet betalen niet op zijn rekening heeft staan, dan kan de KBC/CBC dit voorschieten. De consument kan op deze manier een bedrag tussen de 50 en 1.250 euro tot twee maanden later betalen. De verkoper loopt hierbij geen risico; hij krijgt het volledige aankoopbedrag één tot twee werkdagen later.

Tweede geïntegreerde Belgische betaalknop

Met de aangekondigde integratie van de KBC-betaalknop is Mollie nog een Belgische betaalknop rijker. Eerder begon het ook al met het ondersteunen van Belfius Direct Net van Belfius Bank. Mollie ondersteunt ook Bancontact en creditcard, twee andere populaire online betaalmethoden in België.

Tarieven KBC/CBC via Mollie

Voor de KBC/CBC-betaalknop hanteert Mollie een vast transactietarief van €0,25 plus een variabele fee van 0,9 procent van het aankoopbedrag. Er hoeven geen opstart- of abonnementskosten worden betaald.

Dirkjan

Dirkjan

Dirkjan Vis is oprichter en eigenaar van Ecommerce News.

Bekijk alle berichten van Dirkjan

Gerelateerde berichten