Paypal past beleid aan

Paypal heeft veranderingen in haar voorwaarden aangekondigd. De aangepaste voorwaarden, die vanaf 14 oktober aanstaande in werking zullen treden, zorgen ervoor dat het bedrijf meer mogelijkheden krijgt om gebruikersaccounts tijdelijk vast te zetten.

De aanpassingen richten zich voornamelijk op betalingen via Ebay. De verhandeling van onroerend goed via deze verkoopsite is geclassificeerd als verboden activiteit en dit staat Paypal toe tijdelijk beslag te leggen op gebruikersaccounts wanneer een gebruiker zich hier schuldig aan maakt. Nu al kan Paypal beslag leggen op het account van een verkoper wanneer een koper een claim indient tegen deze verkoper en zijn of haar geld terugvraagt. Wanneer de verkoper het geschil vervolgens wint wordt dit beslag opgeheven, is dit niet het geval dan wordt het betreffende bedrag van zijn of haar account verwijderd waarna de verkoper weer gebruik kan maken van het account.
 
Verder wijzigde Paypal ook de ‘Paypal student account’ overeenkomst. Met dit Paypal account speciaal bedoeld voor tieners kunnen ouders een bepaald bedrag storten in de online portemonnee van hun kind, dat dit vervolgens online kan besteden. Vanaf 14 oktober kan het kind ook zijn of haar bankrekening verbinden aan het Paypal account, uiteraard wanneer de ouder hier eerst toestemming voor verleent.

Wilt u alle veranderingen die Paypal doorvoert eens doorlezen? Dat kan op deze site.

bron: ActionBytes.com

Dirkjan

Dirkjan

Dirkjan Vis is oprichter en eigenaar van Ecommerce News.

Bekijk alle berichten van Dirkjan

Gerelateerde berichten