PayPal-betaalpas nu in Nederland

PayPal-betaalpas nu in Nederland

Webwinkeliers in ons land kunnen de PayPal Business Debit Mastercard aanvragen. PayPal en Mastercard breiden hiermee hun internationale samenwerking verder uit. Vanaf vandaag is de betaalpas beschikbaar in vier nieuwe Europese landen, waaronder Nederland.

De betaalservices werken al langer samen, want in 2003 werd de betaalpas voor het eerst gelanceerd in de VS met een cashback-beloning bij elk gebruik. Sindsdien is PayPal in elke nieuwe markt blijven samenwerken met Mastercard. De pas was al beschikbaar in Oostenrijk, Frankrijk, Duitsland, Ierland, Italië, Spanje, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten. In een persbericht maakt het bedrijf bekend dat de betaalpas vanaf vandaag beschikbaar is in Finland, België, Portugal en Nederland.

Retailers gebruiken pas om voorraad in te slaan

Met de betaalpas van PayPal hebben ondernemers toegang tot hun beschikbare PayPal-tegoed online en bij winkels die Mastercard accepteren. Europese retailers gebruiken de kaart vooral voor het inslaan van voorraden en het inzetten van digitale marketing. Voor de kaart betalen ze geen maandelijkse kosten, geen wisselkosten en geldopnames bij geldautomaten kosten 2 euro wereldwijd.

PayPal keert jaarlijks meer dan 40 miljoen euro uit aan bedrijfseigenaren.

Daarnaast biedt PayPal kaarthouders 0,1 procent cashback op in aanmerking komende uitgaven. Volgens PayPal zelf keert het elk jaar meer dan 40 miljoen euro uit aan de in aanmerking komende bedrijfseigenaren met het cashbackprogramma.

Betaalpas geeft snel toegang tot financiën

“Snel en eenvoudig toegang hebben tot je beschikbare financiën is nog nooit zo essentieel geweest. De PayPal Business Debit Mastercard biedt ondernemers dat, evenals de mogelijkheid om geld terug te krijgen, wat bedrijven helpt floreren”, aldus Joachim Goyvaerts, Directeur Benelux, PayPal.

Pleuni

Pleuni

Pleuni werkt sinds 2019 bij Zietuwel, waar ze nieuwsberichten schrijft voor Ecommerce News en Ecommerce News Europe.

Bekijk alle berichten van Pleuni

Gerelateerde berichten