Paazl opent kantoor in Duitsland

Paazl opent kantoor in Duitsland

Paazl, een Nederlandse aanbieder van verzendsoftware, heeft een kantoor geopend in Duitsland. De werkplek in Düsseldorf is bedoeld om het gehele ‘DACH’-gebied, dus Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland, te bedienen. Paazl kijkt steeds meer buiten Nederland voor verdere groei.

Paazl heeft haar hoofdkantoor in Amsterdam en daar is nu dus een kantoor bijgekomen in Düsseldorf. Voor die locatie is de verzendsoftware-provider momenteel nog op zoek naar een countrymanager, een projectmanager en een sales executive. In de komende twee jaar wil het bedrijf op deze locatie werk hebben voor zo’n twintig mensen.

Het kantoor in Düsseldorf wordt in eerste instantie gevuld door een commercieel team dat zich zal focussen op samenwerkingen met snel groeiende merken en retailers en op samenwerkingen met lokale ecommercebureaus.

Ecommerce-logistiek in Duitsland verbeteren

“Met onze nieuwe kantoor zijn we nog beter in staat om onze bestaande Duitse klanten te bedienen en kunnen we meer bedrijven helpen met hun internationale groeiambities”, zo zegt mede-oprichter en CEO Bernard Schriner. “Met deze Duitse basis kunnen we effectief te werk om de ecommerce-bezorging in Duitsland te verbeteren.”

Het Nederlandse bedrijf, opgericht in 2009, is bekend om haar software waarmee webwinkels hun klanten meer bezorgopties kunnen aanbieden. Zo biedt Paazl koppelingen met vervoersbedrijven als PostNL, DPD en DHL , maar ook De Buren of fietskoerier De Versnelling.

Over de auteur

Over de auteur

Ecommerce News is een website van Eurolutions. Alle berichten zijn geschreven door onze eigen redactie.

Meer over ons

Gerelateerde berichten