Fadello biedt same-day-delivery via Paazl

Fadello biedt same-day-delivery via Paazl

Paazl heeft de same-day-delivery van Fadello aan haar logistieke platform toegevoegd. Met de samenwerking moet het bezorgen van pakketjes op dezelfde dag een stuk toegankelijker worden voor webwinkels en consumenten. De twee partijen denken dat deze service komend jaar definitief zal doorbreken.

Volgens Paazl wint same-day-delivery weliswaar terrein, maar wordt het nog steeds niet door veel webwinkeliers omarmd. Uit een onderzoek van Multiscope vorig jaar bleek al dat 44 procent van de Nederlandse consumenten interesse heeft in deze service, maar dat vooralsnog slechts 3 procent van de webwinkeliers same-day-delivery aanbood.

Maar Paazl en Fadello zijn van mening dat same-day-delivery definitief zal doorbreken nadat barrières rond de prijs en technologie worden weggenomen. Fadello gebruikt voor haar same-day-delivery gebruik van de vervoerscapaciteit van bestaande regionale koeriers en kan deze dienst nu tegen tarieven aanbieden die concurreren met reguliere levering.

‘Same-day-delivery snel vaste plek in alle check-outs’

De samenwerking tussen Paazl en Fadello moet het niet alleen voor consumenten, maar ook voor retailers een stuk interessanter maken om dezelfde dag nog te bezorgen. “Door de toevoeging van Fadello aan ons platform wordt het aanbieden van deze gewilde service nu een kwestie van een vinkje aanzetten. Ik weet zeker dat same-day delivery hierdoor snel een vaste plek krijgt in alle check-outs”, zo zegt Paazl-CEO Bernard Schreiner.

Paazl’s klanten, waaronder Scotch & Soda, Greetz.nl, LaDress, G-Star, ReplaceDirect en Freshcotton, zouden nu same-day-delivery kunnen aanbieden. Ze treden dan in de voetsporen van grote retailers als Bol.com, Coolblue, Wehkamp. Al ontdekten wij in juli al dat same-day-delivery nog niet heel populair was onder retailers.

Over de auteur

Over de auteur

Ecommerce News is een website van Eurolutions. Alle berichten zijn geschreven door onze eigen redactie.

Meer over ons

Gerelateerde berichten