Paazl genomineerd voor World Post & Parcel Awards

Paazl genomineerd voor World Post & Parcel Awards

Paazl is met Paazl Perfect genomineerd voor de World Post & Parcel Awards 2017. In de categorie ‘E-commerce’ dingt de Nederlandse aanbieder van verzendsoftware mee met haar kant-en-klare interface, waarmee webwinkels meer bezorgopties en afhaalpunten kunnen aanbieden.

Op 7 juni zal Paazl in Parijs te horen krijgen of ze de prestigieuze prijs mee naar huis mogen nemen. Dan vindt namelijk voor de 18e keer de uitreiking van de World Post & Parcel Awards plaats, een prijs van de logistieke brancheorganisatie Triangle. Met de awards wil het opkomend talent in de post- en pakketbranche dat verandering omarmt en denkt in kansen omarmen.

Paazl moet het in haar categorie, ‘E-commerce’, opnemen tegen An Post en Swiss Mail Solutions. Dat doet het met Paazl Perfect, een interface waarmee webwinkels meer bezorgopties kunnen aanbieden in hun checkout. De bezorgopties van meer dan 50 nationale en internationale vervoerders en ruim 250.000 afhaalpunten wereldwijd worden in het menu ondersteund.

‘Trots dat onze visie wordt beloond’

CEO Bernard Schreiner zegt ‘geweldig trots’ te zijn dat hun visie nu wordt beloond met de nominatie. “Veel online retailers willen hun bezorgaanbod wel vergroten maar lopen hierbij op tegen hoge maatwerkkosten. Met Paazl Perfect wilden we deze drempel wegnemen zodat ecommerce nog makkelijker wordt.”

Over de auteur

Over de auteur

Ecommerce News is een website van Eurolutions. Alle berichten zijn geschreven door onze eigen redactie.

Meer over ons

Gerelateerde berichten