Naduvi wint Beste Starter Award

Naduvi wint Beste Starter Award

Naduvi, een outletwebshop met spullen voor in het huis, heeft gisteravond de Beste Starter Award gewonnen. Dit gebeurde tijdens de uitreiking van de Shopping Awards Vakprijzen. Zes vakjury’s kozen in zes verschillende categorie├źn de winnaars uit.

De Shopping Awards Vakprijzen zijn bedoeld voor B2C- en/of B2B-webshops met een minimale bedrijfsomzet van 4 miljoen euro. Dit jaar werden er zes verschillende Shopping Awards Vakprijzen uitgereikt: de Beste Starter Award, de Duurzaamheid Award, de B2B Award, de Logistiek Award en de Marketplace Seller Award. Ook is er een vakprijs voor het snelst groeiende ecommerce-bedrijf van Nederland, de Ecommerce50.

Volgens de jury belonen de vakprijzen de “algemene kwaliteit van online activiteiten, de integratie van de diverse kanalen en de digitale stap voorwaarts die deelnemers het afgelopen jaar hebben gezet.”

Winnaars Shopping Awards Vakprijzen 2020

Dit zijn alle vakprijs-winnaars van de Shopping Awards van 2020, met een speciale vermelding voor Wehkamp die zowel op logistiek vlak als op het gebied van duurzaamheid hoge ogen gooide bij de jury.

Beste Starter Award Naduvi
Marketplace Seller Award T.O.M. bv
Logistiek Award Wehkamp
B2B Award Van Gelder
Duurzaamheid Award Wehkamp
Ecommerce50 Refurbished.nl

De Ecommerce50 is een jaarlijkse rangschikking van snelgroeiende ecommerce-bedrijven in Nederland. Dit jaar voert Refurbished.nl de lijst aan, gevolgd door Otrium (die in 2018 nog werd verkozen tot beste nieuwkomer) en Parkos.

Ecommerce50 in 2020

1 Refurbished.nl
2 Otrium
3 Parkos
4 De Isolatieshop
5 Werk aan de Muur
6 Kabelshop.nl
7 ARBO centrum
8 T.O.M. bv
9 ChromeBurner
10 Decathlon

Over de auteur

Over de auteur

Ecommerce News is een website van Eurolutions. Alle berichten zijn geschreven door onze eigen redactie.

Meer over ons

Gerelateerde berichten