Ecommerce News
menu
lightspeed ecommerce

Investering voor duurzaam fashionplatform Project Cece

Investering voor duurzaam fashionplatform Project Cece

Project Cece, een verzamelplatform voor eerlijke en duurzame fashion, heeft geld opgehaald bij het Amsterdamse investeringsfonds ASIF Ventures. Met dit geld wil de Nederlandse tech-startup, die al in Duitsland actief is, ook een website lanceren in het Verenigd Koninkrijk.

Project Cece is een startup die gerund wordt door drie jonge Amsterdamse vrouwen. Samen willen zij het vinden van duurzame kleding en accessoires makkelijker maken. Ze hebben daarvoor Project Cece in het leven geroepen. Dit platform verzamelt het aanbod van allerlei grote en kleine duurzame webwinkels op één website.

Groeien zonder externe financiering

Oprichters Noor Veenhoven en de zussen Marcella en Melissa Wijngaarden zijn de site twee jaar geleden gestart naast hun studie en wisten het platform al die tijd te laten groeien zonder externe financiering. Vandaag de dag is de site actief in twee landen en vertoont het meer dan 20.000 artikelen van zo’n 530 merken online.

Tweede investering van ASIF Ventures

Project Cece heeft recent kapitaal opgehaald bij ASIF Ventures, een venture-capitalfonds dat wordt gerund voor en door studenten. Het is de tweede investering die het fonds doet. “Zonder financiële middelen en met beperkte know-how hebben de oprichters keihard gewerkt om op dit punt te komen. We zijn enthousiast om als eerste te investeren in Project Cece en hen te helpen om verdere groei te realiseren.”

Saskia Verstege en Madeline Lawrence van ASIF en Melissa Wijngaarden, Marcella Wijngaarden (Cece), en Noor Veenhoven van Project Cece.
Saskia Verstege en Madeline Lawrence van ASIF en Melissa Wijngaarden, Marcella Wijngaarden en Noor Veenhoven van Project Cece.

Tags

Reacties

Henoch

Henoch

Hoofd- en eindredacteur. Houdt niet van taalfouten.

Bekijk alle berichten van Henoch