Biller: ‘koop nu, betaal later’ voor b2b

Biller: ‘koop nu, betaal later’ voor b2b

Biller is een nieuwe betaaloplossing, ontwikkeld door drie voormalige managers van Mollie en Klarna. Het is een door kunstmatige intelligentie aangedreven oplossing voor b2b-aankopen. Zakelijke klanten kunnen met Biller eerst kopen en pas later betalen.

Biller zegt dat bedrijven op deze manier snel en veilig online “op factuur” een aankoop kunnen doen bij andere bedrijven. Dit moet ondernemers helpen de risico’s te verminderen en de cashflow te optimaliseren.

Kredietcontrole met hulp van AI

Het bedrijf wil dit doen door realtime, AI-aangedreven krediet- en fraudecontroles, flexibele betalingsvoorwaarden, persoonlijk debiteurenbeheer en gegarandeerde uitbetalingen.

Met Biller kunnen bedrijven “op factuur” een aankoop doen.

Het team achter Biller – Derek Vreeburg, Uwe van Rensburg en Mick Gromotka – heeft het bedrijf samen opgezet met Slimmer AI, een Europees bedrijf dat AI inzet in nieuwe B2B-softwarebedrijven om industrieën te ontwrichten.

B2b ecommerce ontwrichten met Biller

Met Biller wil het dus de b2b ecommerce eens goed wakker schudden. Goldman Sachs noemt b2b een grote en nog onvoldoende marktkans voor de betalingssector, die zich juist vooral heeft gericht op de consumentenmarkt. Maar het online b2b-handelsvolume was al 710 miljard euro waard vorig jaar na een groei van 18 procent.

We zijn ervan overtuigd dat we de status quo kunnen uitdagen.

“Er heeft de afgelopen jaren op het gebied van B2B-betalingsoplossingen weinig innovatie plaatsgevonden”, zo is medeoprichter en CEO Derek Vreeburg van mening. “Met onze ervaring bij Klarna en Mollie weten we complexe processen om te zetten in gebruiksvriendelijke diensten. Gecombineerd met de AI/ML-expertise van Slimmer AI zijn we ervan overtuigd dat we de status quo kunnen uitdagen en daarbij bijdragen aan het volgende hoofdstuk in online B2B-commerce.”

About us

Over ons

Ecommerce News is een website van Eurolutions. Alle berichten zijn geschreven door onze eigen redactie.

Meer over ons

Gerelateerde berichten