BigCommerce maakt Mollie Preferred Technology Partner

BigCommerce maakt Mollie Preferred Technology Partner

Webwinkelsoftware-aanbieder BigCommerce heeft Mollie, de payment service provider uit Nederland, benoemd als Preferred Technology Partner. De betaalprovider biedt toegang tot de meeste populaire betaalmethoden in Europa. Het nieuws volgt op de recente uitbreiding van BigCommerce naar Nederland, Frankrijk en Duitsland.

De webwinkelsoftware-aanbieder BigCommerce bedient meer dan 60 duizend klanten en is een groeiende concurrent van onder andere Shopify en WooCommerce. Mollie regelt het betaalverkeer van ruim 130 duizend klanten in Europa.

Populairste Europese betaalmethoden

BigCommerce bood al een koppeling aan met Mollie, maar nu is de betaaldienst benoemd als Preferred Technology Partner. Klanten kunnen met één klik Mollie activeren via de payment-instellingen van het BigCommerce-platform. Daarmee krijgen gebruikers toegang tot de populairste betaalmethoden in Europa, waaronder iDEAL, Bancontact, Mastercard, Visa en American Express.

Klanten kunnen ook bestellingen en betalingen volgen in realtime op het Mollie-dashboard. Daarnaast zijn er meertalige klantenservice en technische teams beschikbaar om klanten te ondersteunen.

‘BigCommerce en Mollie bieden gelokaliseerde ervaring’

Chief Commercial Officer Ken Serdons van Mollie: “Voor kleine en middelgrote ondernemers in de e-commercesector is het bouwen van webshops met een hoge conversie nog nooit zo belangrijk geweest. Samen bieden BigCommerce en Mollie onze klanten een uitstekende, gelokaliseerde e-commerce ervaring – van first touch tot checkout. We kijken ernaar uit om onze samenwerking verder te versterken.”

“BigCommerce en Mollie bieden een gelokaliseerde ecommerce-ervaring van first touch tot checkout.”

“Onze samenwerking met Mollie illustreert onze toewijding om ondernemers toegang te bieden tot de meest geavanceerde technologieën en serviceproviders die de sector te bieden heeft”, zegt Jim Herbert, senior vice president en algemeen directeur EMEA van BigCommerce. “Mollie deelt onze wens om ondernemers te helpen meer te verkopen en sneller te groeien, en zo hun succes te maximaliseren. Daarom kijken we ernaar uit om samen onze klanten te ondersteunen.”

BigCommerce onlangs naar Nederland, Frankrijk en Duitsland

De nauwe samenwerking met Mollie volgt op uitbreidingen naar diverse Europese landen. Zo lanceerde BigCommerce onlangs gelokaliseerde diensten in Nederland, Frankrijk en Duitsland. Dat Mollie de grootste betaalmethoden in Europa aanbiedt, is dus geen toeval.

Jasmijn

Jasmijn

Jasmijn schrijft nieuws- en achtergrondartikelen, met name over duurzaamheid in de ecommerce.

Bekijk alle berichten van Jasmijn

Gerelateerde berichten