Betaaloplossing OK nu ook in Lightspeed-webshops

Betaaloplossing OK nu ook in Lightspeed-webshops

Lightspeed is een samenwerking aangegaan met de mobiele alles-in-een-betaaloplossing OK. Hierdoor kunnen webwinkeliers die hun shop draaien op de software van Lightspeed de betaal- en loyaltyfunctionaliteiten van OK aanbieden. De integratie zal later ook via de fysieke kassasystemen van Lightspeed plaatsvinden.

OK is een nieuwe betaaloplossing, bedacht door Chiel Liezenberg, die eerder aan de wieg stond van iDeal. De app fungeert als slimme portemonnee, doordat het bankrekeningen en klantenkaarten op één plek bundelt. Via de app kunnen consumenten betalen in aangesloten supermarkten, winkels, ticketshops, tankstations en webwinkels.

‘Met loyalty zijn er nog volop kansen in ecommerce’

“Naast de snelle check-out, biedt OK ook mogelijkheden voor loyalty, waar in de wereld van ecommerce nog volop kansen liggen”, zo zegt CEO Sander ten Dam. Volgens hem is de samenwerking met Lightspeed een logische stap voor het bedrijf, aangezien het een platform wil bouwen waar retailers en consumenten elkaar eenvoudig kunnen vinden en waarbij het gemak voor de consument centraal staat.

Versnelde checkout-ervaring

Joost Brugmans van Lightspeed noemt de samenwerking met OK een innovatie aanwinst voor hun ecommerce-product, de webwinkelsoftware die het in handen kreeg na de overname van SEOshop. “Met deze samenwerking bieden wij onze webwinkeliers de mogelijkheid om hun klanten een versnelde en unieke checkout-ervaring te geven.”

Over de auteur

Over de auteur

Ecommerce News is een website van Eurolutions. Alle berichten zijn geschreven door onze eigen redactie.

Meer over ons

Gerelateerde berichten