Amazon.nl Warehouse gelanceerd

Amazon.nl Warehouse gelanceerd

Amazon.nl heeft Amazon Warehouse geopend. Dit is een speciale afdeling op de site waar consumenten geretourneerde, geopende en gebruikte producten kunnen kopen. Al deze producten zijn een kwaliteitscontrole ondergaan en worden als ‘als nieuw’, ‘erg goed’, ‘goed’ of ‘acceptabel’ verkocht. Hoe minder goed de staat, hoe hoger de korting.

Amazon hanteert de Warehouse-formule al langer, en heeft deze dus nu ook in Nederland geintroduceerd. Wie nu naar Amazon.nl/warehouse gaat, vindt tal van producten verdeeld over zestien verschillende productcategorieƫn. Zo vind je er geretourneerde of licht beschadigde boeken, computeraccessoires, pannen, Duplo en koffers.

Amazon Warehouse telt 16 productcategorieƫn.

Artikelen die Amazon niet als nieuw kan verkopen

Zoals gezegd gaat het om producten die zijn geretourneerd, licht beschadigd en gebruikt of waarvan de verpakking is geopend maar waarbij het product nog in goede staat is. Het zijn allemaal artikelen die Amazon niet meer als nieuw kan aanbieden.

Gratis verzending voor Prime-leden

De producten worden gratis verzonden voor Prime-leden en deze tweedehands artikelen vallen, net als de eerstehands producten, onder de ‘A tot Z’-garantie van Amazon.

Een Amazon Warehouse-aanbieding op Amazon.nl
Een Amazon Warehouse-aanbieding op Amazon.nl
Over de auteur

Over de auteur

Ecommerce News is een website van Eurolutions. Alle berichten zijn geschreven door onze eigen redactie.

Meer over ons

Gerelateerde berichten