menu
lightspeed ecommerce

Webwinkels doen aan Halloween

Webwinkels doen aan HalloweenHet is bijna eind oktober en dus bijna Halloween. Dit uit Amerika overgewaaide feest krijgt steeds meer bijval in Nederland. Logisch gevolg is dan ook dat er webwinkels zijn die van alles met Halloween doen. Wij keken even rond en zochten de leukste Halloween-artikelen voor je uit.

Webwinkels als Artoek.nl en De Fopshop.nl leveren spullen voor ieder denkbaar feestje: sinterklaas, carnaval, kinderpartijtjes, oktoberfest… Het is dan ook geen verrassing om te zien dat ze deze tijd van het jaar ook op Halloween inhaken. En dat doen ze goed.  Zo vonden we in de webwinkels onder andere afgehakte lichaamsdelen, waaronder deze bloederige hand, een schaaltje met vingers, neus en ogen en een afgerukt oor. Brrrr. Artoek lijkt met een jongere doelgroep vooral te kiezen voor de verkleedpakken van tovenaars, duivels en vleermuizen.

Halloween-kostuums
Met accessoires alleen maak je natuurlijk niet de blits op een Halloween-feestje. Een goed kostuum hoort er ook bij. Partykostuums.nl richt zich vooral op de sexy outfits en dan met name voor vrouwen. Maar ook mannen komen er aan hun trekken met bijvoorbeeld deze graaf Dracula of deze Engel des Doods. Voor de vrouwen moet haast alles sexy zijn. Zoals deze heksen, duivels en zelfs vampieren. Maar ja, dat alles zo sexy moet lijkt vooral in Amerika haast inherent aan het Halloween-feest. Nietwaar, Barney?

sexy heksen kostuums en outfits voor Halloween

Nee, dan gaan we toch eerder voor de outfits van feestkleding-sawear.nl. De standaard sexy outfits (schoolmeisje, zuster, cheerleader, etc.) zijn er ook te vinden, maar ze hebben daar een hele leuke zombie-twist aan gegeven. En ook de mannen kunnen zich hier helemaal uitleven, met de ‘schoolboy zombie’, ‘grim reaper’ of ‘evil clown’. En voor de vrouwen raden we deze witte, met nepbloed bewerkte jurk aan. Griezelen gegarandeerd!

Halloween-accessoires
Halloween-feestwinkel.nl vinden we een van de betere webwinkels die zich richt op Halloween. Hier kan je echt alles vinden: van kostuums, tot accessoires en van decoratie tot fopartikelen. Zo zal deze mummie, als ‘ie eenmaal opgehangen is, iedereen die binnenkomt de stuipen op het lijf jagen. Of wat dacht je van dit masker, waarbij je meteen op het monster van Frankenstein lijkt? Ook leuk: bloedcapsules!

enge spullen voor Halloween

Halloween-kostuums voor kinderen
Halloween is natuurlijk ook, of juist, een feest voor kinderen. Die vinden het hartstikke leuk om een dagje lekker te griezelen. Ook voor hen zijn er genoeg geschikte kostuums te vinden. Bijvoorbeeld bij Fancydress. Daar vind je geesten, heksen, zombies, lijkenbruidjes, skeletten en mummies. Stoere jongens gaan wat ons betreft deze Halloween als zombie-skater of enge motorrijder.

Update: 29-10-2019: omdat de meeste uitgaande links niet meer werkten, hebben we de links in het artikel verwijderd.

Tags

Reacties